Ons assessmentbureau

Bij ons assessmentbureau werkt een creatief en enthousiast team van professionals aan ons gezamenlijke doel: het beste uit werknemers te halen. Onze assessments zijn erop gericht om de talenten en capaciteiten van werknemers te ontdekken. Ons kenmerk is een persoonlijke aanpak waarbij we altijd rekening houden met de wensen van onze cliënten. Wij maken assessments op maat en bieden assessments aan vanuit verschillende invalshoeken. Heb je vragen over onze assessments of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op via 020 609 7700 of vul het contactformulier in.

Ons team

Ons team bestaan uit zes gedreven en deskundige professionals die zich inzetten om de oplossing te vinden voor al je arbeidsvraagstukken en werkgerelateerde uitdagingen.

Flores van Emmerik

Esmee Verhagen

Arne Martens

Irene Platteel

Juul Rutten

Laura Lieve

Locatie van ons assessmentbureau

Het kantoor van Dijk & Van Emmerik bevindt zich in Amsterdam Nieuw-West aan de Derkinderenstraat.

 • Assessmentbureau Dijk & Van Emmerik

  Derkinderenstraat 24

  1062 DB Amsterdam

  020 609 77 00

  info@dijkenvanemmerik.nl

 • Openingstijden

  Maandag 08.30 - 17.00
  Dinsdag 08.30 - 17.00
  Woensdag 08.30 - 17.00
  Donderdag 08.30 - 17.00
  Vrijdag 08.30 - 17.00
  Zaterdag Op afspraak
  Zondag Gesloten
 • Locatie

Ons assessmentbureau is goed te bereiken met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. Bekijk de routebeschrijving vanuit verschillende plaatsen in Nederland. De ingang bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw naast de rotonde. Dijk & Van Emmerik is gevestigd op nummer 24, op de zevende verdieping van het TRIVIUM gebouw en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.