9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Helemaal jezelf!

Het eerste inspiratieboek van Dijk & Van Emmerik. Lezen, leren en doen.

Ben je nog wie je een jaar geleden was? Of wie je, diep in je hart, eigenlijk bent? Als je twijfelt is dat niet erg. We worden allemaal dagelijks ‘bijgestuurd’ door anderen. Zo veranderen we bijna ongemerkt.

Het kan nuttig, goed en vooral fijn zijn om af en toe eens te bekijken wie je ook alweer zelf was, waar je voor staat en wat je persoonlijkheid is.

Daarom hebben we Helemaal jezelf! gemaakt. Een inspiratieboekje, dat iedereen in staat stelt om binnen 30 dagen het antwoord op 30 essentiële vragen te hebben.

Een boekje om elke dag een paar minuten open te slaan. Om een kleine, reflectieve opdracht te doen. Van Helemaal jezelf! ben jij zowel medeauteur als belangrijkste lezer.

Helemaal jezelf! is een geschenk voor jezelf of voor een ander. Optimistisch, vlot, toegankelijk en leerzaam. Bekijk enkele pagina’s om een indruk te krijgen van dit boekje Of plaats direct een bestelling, zodat je verzekerd bent van jouw eigen exemplaar!

Snapshot_voorkant_boek_helemaal_jezelf
Inkijkexemplaar 

Het boekje kost € 4,95. 


Bestelling

Aantal*
Unieke code
Cadeautje? Wijk pakken het graag voor je in en zorgen dat het zonder factuur verzonden wordt. De kosten hiervoor zijn € 1,00 per boek. Wil je gebruik maken van de cadeauservice? Geef dit dan hier aan. Wij nemen dan contact met je op.

Totalen

Factuurgegevens

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
Naam (t.a.v.)*
Adres*
Postcode*
Plaats*
E-mail*

Bezorgadres (indien afwijkend):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):
Naam (t.a.v.):
Adres
Postcode
Plaats