9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Tijd voor iets nieuws

Het tweede informatieboekje van Dijk & Van Emmerik. Lezen, leren en informeren.

In de tijd van recessie en teruglopende productiviteit zijn ontslagen schering en inslag. De verwachting is dat binnen een paar jaar bijna tien procent van de beroepsbevolking werkloos zal zijn. Veel werk is geautomatiseerd of naar lage-lonen-landen verplaatst. De kans is groot dat je op enig moment met deze ontwikkeling te maken krijgt, mogelijk is dat al zo. Dan verlies je je baan. En tja, wat dan? Het belangrijkst is, dat je je realiseert dat je zelf maar een klein radertje bent in het geheel der dingen. Het ligt dus niet – of hoogstens een klein beetje – aan je eigen functioneren. Dat is een helder en bruikbaar inzicht. In veel gevallen betekent ontslag dat je iets later terugkeert in het arbeidsproces met een verrijkt inzicht.

Er bestaan volop mogelijkheden om het eind van je baan te veranderen in het begin van een nieuwe carrière, of misschien zelfs een nieuw leven. Soms met min of meer het zelfde werk als voorheen, soms in een geheel nieuw deel van de arbeidsmarkt – maar altijd met een nieuw perspectief op werk. Als je open staat voor die kansen, levert baanverlies nieuwe inzichten op over jezelf en daarmee nieuwe energie om je toekomst zelf in te kleuren. Veel mensen kunnen dit zelf, maar soms kan professionele begeleiding helpen: een outplacementtraject.

In Tijd voor iets nieuws heeft Flores van Emmerik ervaringen, tips en inzichten op een rij gezet. Ontslag: het einde of een nieuw begin?

Vragen en/of bestellen?

Stuur Flores een mail: emmerik@dijkenvanemmerik.nl, bel even naar ons kantoor 020-6097700 of plaats hier direct je bestelling.


Bestelling

Aantal
Unieke code
Cadeautje? Wijk pakken het graag voor je in en zorgen dat het zonder factuur verzonden wordt. De kosten hiervoor zijn € 1,00 per boek. Wil je gebruik maken van de cadeauservice? Geef dit dan hier aan. Wij nemen dan contact met je op.

Totalen

Factuurgegevens

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
Naam (t.a.v.)*
Adres*
Postcode*
Plaats*
E-mail*

Bezorgadres (indien afwijkend):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):
Naam (t.a.v.):
Adres
Postcode
Plaats