9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Effectief Communiceren voor Young Professionals

Je communicatie bepaalt je impact

Iedereen communiceert de hele dag. Je zou bijna vergeten dat effectief communiceren een kunst is. Want heel veel communicatie mist zijn doel. Voorbeelden?

  • Je hebt een goed doordacht plan om je afdeling productiever te maken, maar je mist de onderhandelingsvaardigheden om het op de agenda te krijgen.
  • Je wilt een opdrachtgever overtuigen van je product, maar je vangt bot.
  • Je geeft een goed advies, maar het wordt niet overgenomen.
  • Je werkt hard, maar bent onvoldoende zichtbaar voor je collega’s en klanten.
  • Je schakelt en handelt snel maar roept wrevel op bij je collega’s, die je niet kunnen bijbenen.

Kortom: Je hebt kennis van zaken in je vakgebied; je bent jong, ambitieus en productief, maar je komt niet volledig tot je recht – een klein beetje communicatiehulp zou het hele verschil maken.

Hoe ziet de training eruit?

Dijk & Van Emmerik biedt een resultaatgerichte, intensieve communicatietraining op hoog niveau en in straf tempo. Je leert in een kort tijdsbestek veel, zonder daarvoor lang van je werk weg te zijn. Je krijgt enerzijds een theoretische ondergrond aangeboden, anderzijds ga je daadwerkelijk oefenen in zowel de training als in je dagelijkse praktijk.

Je ervaringen deel je met de andere cursisten; je geeft en ontvangt feedback en leert van elkaars ervaringen. Je gaat uit van je eigen kwaliteiten en vaardigheden en leert communicatietechnieken en -stijlen die aansluiten bij je persoonlijkheid. De nadruk in deze training ligt op praktische vaardigheden; het toepassen van de theorie in de praktijk. Je start de training met het opstellen van je persoonlijke leerdoelen.

Opzet

De training bestaat uit 6 ontbijtsessies verdeeld over een periode van 3 maanden. Het goed verzorgde ontbijt (koffie, thee, sapjes, luxe broodjes, fruit) is vanzelfsprekend bij de kosten inbegrepen. De eerste en laatste bijeenkomst zijn van 8.00 tot 12.30 uur, de tussenliggende van 8.00 tot 11.00 uur. Zo heb je nog wat aan je middag!

Voor wie?

Young professionals; hoger opgeleide, ambitieuze werknemers (HBO/WO-niveau) met minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring die zich beter willen leren profileren.

Ervaringen?

“Een leuke training. Toegespitst op mijn vragen. Echt wat van geleerd. Deze training heeft een blijvend effect.” – Traffic Engineer, TomTom

“Het feit dat alle deelnemers zich in eenzelfde fase van de carrière bevonden was erg prettig, daarmee leerde iedereen van elkaar. Kortom, een training waar ikzelf veel aan gehad heb en zeer zeker ook bij andere Young Professionals zou aanbevelen.” – Accountant bij een bekende accountancy en advies organisatie

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Flores van Emmerik, of bel 020-6097700.