9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Incompany trainingen

Incompanytrainingen werkgevers

Een incompanytraining is een training die op locatie bij jouw organisatie plaatsvindt. Hebben meerdere medewerkers in je organisatie dezelfde leervraag? Dan is een incompanytraining een aanrader. Met onze maatwerk bedrijfstrainingen versterk je de verbondenheid tussen medewerkers en breng je de kennis en competenties van meerdere collega’s tegelijk naar een hoger niveau.

Ik ben werkgever

Incompanytrainingen werknemers

Een incompanytraining, het woord zegt het al, vindt op jouw werklocatie plaats. Deze training stellen we samen voor een specifiek team of voor collega’s van verschillende afdelingen met een overlap in taken. Je traint dus met collega’s uit je eigen bedrijf of instelling. Onze incompanytrainingen zijn altijd op maat, zodat we precies díe thema’s behandelen die spelen binnen jouw organisatie.

Ik ben werknemer

Samen met collega’s leren is de ideale manier om duurzame gedragsverandering te stimuleren

Incompanytrainingen – informatie voor werkgevers

Onze incompanytrainingen zijn geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Wanneer je dezelfde concrete ontwikkelbehoefte ziet bij verschillende van je werknemers is een incompanytraining ideaal. We leren een groep medewerkers vaardigheden aan of bieden procesbegeleiding. Dit kan bijvoorbeeld als doel hebben om de onderlinge verbindingen in een team te versterken of om veranderprocessen te ondersteunen. Verschillende grote(re) organisaties kiezen er daarnaast voor om onze trainingen doorlopend aan te bieden via hun digitale HR-portaal.

 • Kennis en ervaring over de volle breedte van de arbeidsmarkt
 • Onze trainers zijn arbeids- en organisatiepsycholoog en NIP-geregistreerd
 • We kijken naar specifieke doelstellingen en maken afspraken over het resultaat
 • Aandacht voor zowel professionele als persoonlijke groei

Thema’s incompanytrainingen

De twee hoofdthema’s in onze incompanytrainingen zijn: ‘Vitaliteit & duurzame inzetbaarheid’ en ‘Communicatieve & gespreksvaardigheden’. Alle trainingen worden echter op maat samengesteld: of het nu gaat om communicatie, interne samenwerking, projectmatig werken of persoonlijke/teameffectiviteit. Zo wordt er voor elk bedrijf een incompanytraining op maat gemaakt en kun je per team of per afdeling effectief aan specifieke leerdoelen werken.

Vitaliteit & duurzame inzetbaarheid

 • Verzuimmanagement
 • Stressmanagement
 • Omgaan met burn-out (voor leidinggevenden en medewerkers)
 • Vitale teams: teamcoaching op maat
 • Persoonlijke effectiviteit met onderwerpen als timemanagement, assertiviteit, onderhandelen en conflictmanagement

Communicatieve & gespreksvaardigheden

 • Communicatie en bevlogenheid voor young professionals
 • Coachend leidinggeven: coachingsvaardigheden
 • Klantgericht communiceren, omgaan met weerstand

Prestatieverhoging

 • Focus
 • Effectief samenwerken
 • Omgangsvormen in de kantoortuin

Resultaten incompanytrainingen

De incompanytrainingen van Dijk & Van Emmerik zorgen ervoor dat werknemers beter gaan presteren. Ook communiceren zij bewuster en doeltreffender. Onze incompanytrainingen zorgen niet alleen voor bewustwording, maar dragen ook bij aan hoe werknemers functies uitvoeren. Grondige reflectie leidt tot duurzaam ander gedrag, waardoor mensen en teams efficiënter en effectiever werken. Medewerkers zijn beter in staat het beste uit zichzelf te halen, met als resultaat: meer voldoening en plezier in het werk.

1. Intakegesprek

Onze adviseurs komen langs voor een gesprek om de vraag in kaart te brengen: hoe kunnen we het beste bijdragen aan jullie organisatiedoelstellingen? Is de interventie waar jullie aan denken wel de juiste oplossing voor het vraagstuk waar jullie voor staan?

2. Voorstel

Wij maken een voorstel specifiek voor jullie wensen, organisatie, mensen, situatie en budget.

3. Maatwerktraining

Maatwerk: het kan gaan om een krachtige workshop van enkele uren tot een opleidingsprogramma van een half jaar. Alle trainingen zijn gericht op het aanleren van vaardigheden of juist het verbeteren van de verbinding.

Kosten incompany training

De kosten voor een incompany training zijn afhankelijk van verschillende aspecten, zoals hoeveel medewerkers er deelnemen, de omvang van de training in tijd en wat er tijdens de training wordt behandeld. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bel ons op 020 609 7700 of vul het contactformulier in.

Incompanytrainingen werknemers

Al onze incompanytrainingen vinden in house bij jouw organisatie plaats. Je kunt bijvoorbeeld met alle leidinggevenden van verschillende afdelingen een incompanytraining volgen. De leerwensen van het team of de groep medewerkers die de training volgt zijn het vertrekpunt voor het formuleren van specifieke doelen. Dit zorgt ervoor dat je in je eigen werkomgeving direct profijt zult hebben van wat je leert tijdens de training. Ons streven is medewerkers zowel op professioneel als op persoonlijk niveau te laten groeien.

 • We maken gebruik van praktijksituaties en -voorbeelden binnen jouw organisatie
 • De competenties en kennis van jouw team worden naar een hoger niveau gebracht
 • Duurzame gedragsverandering wordt gestimuleerd
 • Specifiek aandacht voor de context waarbinnen teams opereren

Over Dijk & Van Emmerik

Ons creatieve, deskundige en gedreven team werkt iedere dag aan nieuwe oplossingen. Arbeidsvraagstukken of werkgerelateerde problemen benaderen onze adviseurs wetenschappelijk, maar ook vanuit expertise en ervaring. Zo helpen we iedereen het beste uit zichzelf te halen.

Contact

Heb je vragen over wat er allemaal mogelijk is in onze incompanytrainingen? Bel ons dan op 020 609 7700 of vul het contactformulier in.