9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Jobsearch

Jobsearch

Wanneer je er op eigen kracht niet in slaagt voldoende vacatures te vinden, kunnen wij ondersteunen door Jobsearch. Wij zullen dan actief meezoeken via de diverse media naar interessante en passende vacatures. De ervaring wijst uit dat wij aanzienlijk meer vacatures vinden dan de kandidaten zelf. Wij hebben namelijk de juiste instrumenten en (externe) contacten voorhanden.

Hoe?

Het is van groot belang dat wij precies weten wat jouw wensen zijn ten aanzien van een baan. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen wij hier uitgebreid op ingaan. Uiteraard hebben wij ook je CV nodig. Wanneer wij geschikte vacatures hebben gevonden kunnen wij deze desgewenst via de mail of per post aanleveren. Het is de bedoeling dat je dan zelf actie onderneemt op de vacatures die je aanspreken. Maar als je ook hierbij hulp wilt, kan dat natuurlijk wel: we organiseren sollicitatietrainingen en geven sollicitatieadviezen.

Jobsearch moet gezien worden als een aanvulling op de eigen activiteiten. Prettig is wel dat je het nu niet alleen hoeft te doen.

Wie?

Iedereen die hulp kan gebruiken bij het zoeken naar passend werk.

Wanneer?

Als extra hulp bij het zoeken nodig is. Jobsearch is meestal onderdeel van een uitgebreid traject.

Info?

Voor meer informatie neem je contact op met Aimen, 020 609 77 00, aimen@dijkenvanemmerik.nl