Wat is het?

De Mind Improvement-module Beter Denken is een online programma gericht op het ombuigen van gevoelens en gedrag. In vier stappen wordt u bewust gemaakt van uw valkuilen en leert u hoe gevoel en gedrag te beïnvloeden zijn. De concrete tips die u krijgt, zijn direct toe te passen op dagelijkse werksituaties en zorgen voor meer mentale veerkracht en emotionele stabiliteit. Beter Denken is gebaseerd op de principes uit de cognitieve gedragstherapie. De werking hiervan is door middel van onderzoek bewezen.

Hoe?

Beter Denken bestaat uit vier onderdelen, die u na elkaar doorloopt. Elk onderdeel heeft een aantal vragen die gericht zijn op situaties die u op de werkvloer tegenkomt. U beantwoordt deze vragen in uw persoonlijke en beveiligde online omgeving. Iedere deelnemer wordt gekoppeld aan een eigen coach. Hij ontvangt uw antwoorden, geeft op verschillende momenten feedback zodat je steeds verder kunt. Het is online maar daardoor ook heel persoonlijk.

Voor wie?

Voor iedereen die behoefte heeft aan meer emotionele stabiliteit en mentale veerkracht zowel op werk als in privé situaties. Voorbeelden van problemen waar u tegenaan kunt lopen zijn:

Bang zijn om fouten te maken

Altijd alles perfect willen doen

Zaken uitstellen

Geen ‘nee’ kunnen zeggen

Niet met kritiek om kunnen gaan

Altijd maar piekeren

Hoe lang?

Bij de start van de module spreekt u met uw coach een datum af waarop u de module afgerond wilt hebben. Wanneer u de vragen tot aan deze einddatum invult, beslist u zelf. Wel raden we u aan om de tijd te nemen voor elke vraag.

Info en aanmelden?

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Sophie Engels op telefoonnummer 020-6097700. U kunt ook een e-mail sturen naarinfo@dijkenvanemmerik.nl. Kijk hier voor de kosten.