Module Stress Surveillance

Wat is het?

De Mind Improvement module Stress Surveillance is een online coachingsprogramma gericht op stressmanagement, oftewel effectief met stress om leren gaan. In een aantal stappen, gedurende 8 weken, krijg je zicht op wat jouw stressfactoren zijn en wat de oorzaak hiervan is.

Stress uit zich in vele verschillende vormen en uit zich bij iedereen anders, kort gezegd bestaan de symptomen en klachten van stress uit lichamelijke reacties (hoofdpijn, zweten, slapeloosheid, …), psychische klachten (piekeren, prikkelbaar, somber) en gedragsmatige reacties (meer roken, concentratieproblemen, klagen). Eigenlijk zijn er vele manieren waarop stress zich kan uiten en zijn er ook vele oorzaken van stress te benoemen. Iedereen heeft weleens last van stress maar wanneer verschillende symptomen van stress de overhand nemen in het dagelijks functioneren is het tijd om in actie te komen.

Hoe?

Via het doorlopen van een online module aan de hand van opdrachten en oefeningen ga je stapsgewijs aan de slag met het verminderen van stress. Middels een beveiligd platform kun je inloggen op jouw eigen pagina. Zodra je een opdracht hebt gemaakt krijg je persoonlijke feedback van je e-coach. Je ontvangt bericht via email waardoor je weer verder kunt met het programma.

Voor wie?

Voor iedereen die behoefte onder spanning staat en hier op een andere manier mee om wilt leren gaan. Wanneer je het gevoel hebt geen grip meer te hebben op stress is de module Stress Surveillance bij uitstek geschikt om uitval te voorkomen.

Hoe lang?

De module Stress Surveillance duurt 8 weken, maar is geheel te volgen op jouw eigen tempo. Je kunt onbeperkt inloggen op je eigen pagina. Wanneer er een onderdeel of opdracht is afgerond ontvang je feedback van de e-coach waardoor je weer door kunt gaan.

Info en aanmelden?

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen op telefoonnummer 020-6097700. Je kunt ook een email sturen naarinfo@dijkenvanemmerik.nl. Kijk hier voor de kosten.