NL Leert Door-regeling 2020

De corona-crisis raakt bijna iedereen: werknemers, flexwerkers, zzp’ers. Ook voor mensen die al werkzoekend waren, maakt de veranderende economie het er niet direct gemakkelijker op om een nieuwe baan te vinden. De overheid heeft daarom € 50 miljoen vrijgemaakt voor ontwikkeladvies, om- en bijscholing. Iedereen die dat nodig heeft, mag er een beroep op doen: het crisisprogramma NL Leert Door. Neem direct contact met ons op om je te registreren*:

Bel 020 609 7700 Stuur een E-mail

Doelstelling NL Leert Door-programma

De economie start langzaam weer op, maar wel met flinke en mogelijk blijvende veranderingen. Voor veel werkenden betekent dit dat ze anders moeten gaan werken of zelfs op zoek moeten naar een nieuwe functie. Het doel van NL Leert Door is mensen te ondersteunen die hun werk dreigen te verliezen (of al verloren hebben) en de overstap willen maken naar ander, kansrijk werk. Met het ontwikkeladvies en/of de scholing via deze regeling helpen wij jou je huidige werk anders in te vullen of stomen we je klaar voor werk waar op dit moment vraag naar is (kansberoepen).

Wie kan er gebruik maken van NL Leert Door?

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan een ontwikkeladvies aanvragen bij gekwalificeerde loopbaanadviseurs. Daarnaast is er de mogelijkheid online scholing te volgen. Looptijd van de regeling is tot het plafond van de subsidie bereikt is of tot eind 2020.

Aanvragen ontwikkeltraject: doe het nu!

De inschrijving is gestart. Wil je graag een ontwikkeltraject bij ons volgen via de regeling? Neem dan contact op via receptie@dijkenvanemmerik.nl of 020 - 609 77 00. Wacht niet te lang, want in eerste instantie is er landelijk budget voor slechts 20.000 ontwikkeladviezen!*

Later dit jaar volgen de online scholingsactiviteiten. Hier kun je kosteloos aan deelnemen bij een aantal publieke en private opleiders. De opleiders dekken de kosten van deze online scholing via de subsidieregeling.

* Als je je nu registreert doen we de aanvraag zo snel mogelijk voor je. Op dit moment kunnen we helaas niet garanderen dat iedereen die zich bij ons aanmeldt de subsidie ook daadwerkelijk krijgt. We gaan natuurlijk ons uiterste best voor je doen en stellen je zo snel mogelijk op de hoogte.