Juul Rutten

Juul is werkzaam als officemanager. Samen met Laura draagt zij onder andere zorg voor een vriendelijk ontvangst van de cliënten, beheert zij de agenda’s van haar collega’s, bereidt zij assessments voor en begeleidt assessment kandidaten.

Juul is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten waar zij de opleiding Kunst & Economie heeft gevolgd. Na bijna 10 jaar als redacteur werkzaam te zijn geweest bij de TV, versterkt zij sinds februari 2016 het team bij Dijk & Van Emmerik.

“Ik vind het belangrijk om iedereen die hier komt een warm welkom te geven. Ik weet namelijk zelf hoe het is om hier cliënt te zijn. Dat was mijn eerste kennismaking met Dijk & Van Emmerik. Omdat ik me goed kan verplaatsen in de mensen die hier komen, vind ik het des te belangrijker hen met een glimlach te ontvangen.

Het geeft me een kick alles strak en goed te organiseren. Ik zorg er dan ook graag voor dat mijn collega's zo veel mogelijk ondersteund worden en hun werk goed kunnen doen. Het is mooi om te zien wanneer mensen met een beter gevoel de deur uitgaan dan dat ze binnenkwamen. Dat ik daar op mijn manier een bijdrage aan kan leveren, doet me goed.”