Laura Lieve

Funfact: Laura is de eerste medewerker die nog niet geboren was toen het bedrijf werd opgericht. Ze is sinds juni 2017 werkzaam bij Dijk & van Emmerik. Ze deelt de functie van office manager samen met Juul.
Laura begint in september met de master Arbeid & Organisatie psychologie aan de VU in Amsterdam. En waar kun je  beter alle geleerde stof toepassen dan hier?

"Tijdens mijn bachelor heb ik veel geleerd over het psychologische aspect rondom gezondheid en werk, werving en selectie en menselijk gedrag in organisaties. Na het afronden van m’n bachelor vorig jaar en alle theoretische stof wilde ik wel eens weten hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Zo kwam ik terecht bij Dijk & van Emmerik.

De veelzijdigheid van het werk sprak me erg aan. Ik vind het fijn dat ik hier alle aspecten van de werk-gerelateerde uitdagingen mee kan maken, van begin tot eind. Het doet me goed om te zien dat we mensen weer op weg hebben kunnen helpen. Vanaf februari ga ik mijn master stage lopen bij Dijk & van Emmerik, dus mogelijk kom je me ook eens tegen in een andere rol. Ik kijk erg uit naar de komende tijd bij Dijk & van Emmerik en ik hoop nog veel te leren."