Dijk & Van Emmerik bestaat 25 jaar!


Wie jarig is trakteert, daarom geven we 25 dagen lang 25% korting.

Bekijk de actievoorwaarden!

Psychologische begeleiding

Het doel van onze psychologische begeleiding is het verminderen van (werkgerelateerde) psychische en fysieke klachten. Wij zetten onze begeleiding zowel in ter preventie als genezing van deze klachten. De psychologen van Dijk & van Emmerik gebruiken cognitieve gedragstherapie, de meest effectieve vorm van psychologische begeleiding volgens wetenschappelijk onderzoek. Deze therapie is er op gericht om jou anders te laten kijken naar een vervelende situatie of gebeurtenis. De sleutel tot verbetering van jouw gesteldheid ligt namelijk bij het veranderen van je gedachten (cognitief) en je gedrag.

Professionele begeleiding van onze psychologen

Onze psychologen zijn aangesloten bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie. Daarnaast hanteren wij een aanpak die volledig gericht is op jou als persoon. Wij gaan met jou dan een traject op maat in en daarbij maken we gebruik van verschillende stromingen uit de cognitieve gedragstherapie:

  • Rationeel-Emotieve Therapie (RET)
  • Oplossingsgerichte therapie 
  • Mindfulness

Tijdens het traject behandelen we de verschillende thema’s van je klachten, zoals bijvoorbeeld:

Wil je meer weten over onze psychologische begeleiding? Neem dan contact op met Flores van Emmerik via 020 609 7700 of vul het contactformulier in