Ben je soms wat somber, energieloos of heb je nergens zin in? Weet je dat bewegen je kan helpen, maar weet je niet hoe te beginnen? Doe dan mee met de runningtherapie van Dijk & Van Emmerik!


Wat?

Rustige duurloop onder leiding van Maud van Aalderen.

Voor wie?

Voor iedereen die zich beter wil voelen en fitter wil zijn.

Waarom?

Met een rustige duurloop kun je je psychisch en fysiek welbevinden bevorderen. Naast fitter worden op allerlei fronten is het ook goed voor stressreductie: door langzaam te bewegen stimuleer je het gebruik van vetten in plaats van de snelle suikers, waar het gedeelte van je hersenen dat zich bezighoudt met impulsbeheersing, ratio en stress zich voornamelijk mee voedt.

Na 12 weken kun je een half uur rennen en voel je je rustiger en fitter!

Wanneer?

We starten op dinsdag 22 maart 2016 met een introductieworkshop van 13.00 -16.00 uur. De training zal daarna steeds plaatsvinden tussen 16:00-17:00. De andere 11 sessies vinden op de volgende data plaats:

2. Dinsdag 29 maart

3. Dinsdag 5 april

4. Dinsdag 12 april

5. Dinsdag 19 april

6. Dinsdag 26 april

7. Dinsdag 3 mei

8. Dinsdag 10 mei

9. Dinsdag 17 mei

10. Dinsdag 24 mei

11. Dinsdag 31 mei

12. Dinsdag 7 juni

Een mooie manier om  fris het voorjaar in te gaan!

Wie de smaak te pakken heeft en zichzelf na de runningtherapie een nieuw doel wil geven: er worden regelmatig hardloopevenementen georganiseerd. Bij voldoende animo kunnen we als groep hiermee de sessies afsluiten.

Kosten?

€240,- voor de reeks van 12 sessies.

Ben je bij ons in begeleiding? Dan zijn er geen extra kosten verbonden aan deelname.

Aan de runningtherapie kunnen maximaal 8 personen deelnemen maar je kunt het natuurlijk ook individueel doen! Vraag hiervoor naar het tarief.

Aanmelden kan bij receptie@dijkenvanemmerik.nl. Mocht je meer informatie willen, neem dan gerust contact met Maud van Aalderen op via 020-609 77 00 of via vanaalderen@dijkenvanemmerik.nl.