Samenwerking binnen het netwerk

CEREO (Centrum voor Re-integratie & Outplacement) is een landelijk netwerk van diverse lokale en regionale ondernemers. Werknemers weer in beweging krijgen is onze kracht maar wel graag met de inzet van lokale ondernemers! Wij weten als geen ander hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt, beschikken over een zorgvuldig opgebouwd netwerk en zijn elke dag actief met ondernemerschap bezig. Er is altijd sprake van één aanspreekpunt. Onze loopbaantrajecten voldoen landelijk aan dezelfde kwaliteitseisen. De voordelen voor u op een rij:

  • Landelijke dekking
  • Lokaal ondernemerschap
  • 1 loket met centraal aanspreekpunt
  • Eenduidige kwaliteit en werkwijze
  • Blik op Werk / OVAL

Hieronder vindt u een aantal van onze partners uit het CEREO-netwerk:

Wende Werkt 

People in Place

Regenius

Vier L

BaanPlus

StraidAhead

Reflekt HRA

Tevens hebben wij nog een heel aantal andere samenwerkingspartners:

NIP Nederlands Instituut voor Psychologen

Sinds 2010 is Maud van Aalderen als voorzitter van de werkgroep profilering betrokken. Deze groep heeft ten doel de Arbeids- en gezondheidspsycholoog op de kaart te zetten bij werkgevers en verzekeraars. De arbeids- en gezondheidsdpsycholoog is nog vrij onbekend, maar het is de psycholoog die tijdens de begeleiding veel aandacht heeft voor werk.

HPHC: HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te 
blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons 
uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.

Human Capital Care: Samen werken aan gezondheid. Vanuit deze gedachte adviseert en ondersteunt HumanCapitalCare organisaties bij een positieve en op gezondheid gerichte aanpak van werk en arbeidsomstandigheden. Het doel hierbij is het verhogen van productiviteit, kwaliteit en resultaat door het creëren van optimale arbeidsomstandigheden en het beschikken over competente, gemotiveerde en gezonde medewerkers. Hiermee leggen we de basis voor het toekomstige succes van onze klanten.

KeizerPrestatieConsultancy: Keizer Prestatie Consultancy is een adviesbureau dat zich richt op topprestaties in sport en werk. Mentale en fysieke fitheid is het uitgangspunt. Prestatiemanagement wordt als basiselement gebruikt. De optimale prestatie is onderwerp van training en coaching.