9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Vacature gesloten - Loopbaancoach met specialisatie re-integratie

Vacature gesloten


Dijk & Van Emmerik heeft per direct ruimte voor een zelfstandige, gedreven loopbaancoach. We bieden een dynamische, veelzijdige functie voor 24 tot 40 uur in de week. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!

Wie wij zijn

Onze slogan is 'passie voor mens en werk'. Alles wat we doen is erop gericht om de beste mensen, op hun best, op de beste plek te krijgen. Iedere dag zijn we bezig met oplossingen voor heel diverse arbeidsvraagstukken en werkgerelateerde uitdagingen van onze opdrachtgevers. Dijk & Van Emmerik is gespecialiseerd in assessment centers, burn-outpreventie & -curatie, coaching, re-integratiebegeleiding, outplacement en het geven van trainingen en workshops. Alles op maat en met oog voor de wensen van de opdrachtgever en kandidaat.

Ons netwerk van opdrachtgevers is breed: van musea en zorginstellingen tot accountancy- en advocatenkantoren en MKB. Daarnaast helpen we ook mensen die door het UWV via Werkfit- en Naar Werk-programma's worden aangemeld. Onze aanpak is professioneel maar persoonlijk, dit is iets wat       onze opdrachtgevers en cliënten zeer waarderen, blijkt steevast uit evaluaties.

Wat je doet

Als loopbaancoach:

  • Ben je in staat om onze dienstverlening op het gebied van bedrijfszorg, re-integratie, outplacement en loopbaanbegeleiding uit te voeren en verder te
  • Breng je mensen met loopbaanbegeleiding, coaching en eventueel workshops in
  • Onderzoek je wat voor werk past bij mensen en help je ze met de stappen daarnaartoe.
  • Begeleid je mensen bij het zoeken naar een nieuwe baan na ontslag of ziekte.
  • Zet je je graag in om opdrachtgevers on- en offline te vertellen wat we doen en hen enthousiast te maken voor onze oplossingen.

Hier kom je terecht

Je werkt in een hecht en divers team waarin er ruimte is voor persoonlijke aandacht voor klanten, opdrachtgevers en natuurlijk voor jou. We hebben er plezier in om professioneel te werken en aan de hoogste standaarden te voldoen. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling; je kunt bij ons je ervaring uitbouwen. Medewerkers krijgen vertrouwen en de sfeer is informeel.

Jouw profiel

Je functioneert minimaal op hbo-niveau en hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond op het gebied van psychologie of soortgelijk. Ook heb je enige jaren ervaring met re-integratie en loopbaanbegeleiding.* Deze baan past in jouw ontwikkeling en je neemt zelf genoeg kennis en enthousiasme mee om bij Dijk & Van Emmerik een unieke factor te zijn.

Je bent verder zelfstandig, creatief en ondernemend. Je begrijpt als geen ander dat het bij een re-integratietraject naast een goed traject ook gaat om zorgvuldige verslaglegging. Daarbij gedij je goed in een omgeving waar je veel verantwoordelijkheid en vertrouwen krijgt.

Het is een pre wanneer je ervaring hebt met het geven van trainingen of bereid bent dit te leren. En woon je in Amsterdam of omgeving? Fijn!

* Heb je wat minder ervaring maar wel veel potentie? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Vier redenen

Waarom dit iets voor jou is

  • Omdat je energie krijgt van creatieve oplossingen voor je cliënten, vooral als je hen  helpt die zelf te bedenken.

  • Omdat zelfstandig werken en initiatief tonen je gemakkelijk afgaat.

  • Omdat je in staat bent onze doelen goed in beeld te houden, vlot de essentie van vraagstukken te herkennen en altijd kansen ziet  om de diensten van Dijk & Van Emmerik onder de aandacht te brengen.

  • Omdat je affiniteit hebt met bedrijfszorg zonder liefhebber te zijn van protocollen (wet verbetering poortwachter uitgezonderd).

Wat bieden wij?

Een functie voor 24 tot 40 uur in de week (uren in overleg) met marktconform salaris inclusief vakantiegeld en pensioenopbouw. Een fijn team, prettige werkplek (geen kantoortuin) en ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. Liever hybride en flexibel werken? Dat kan! Wel vragen we je in ieder geval op de dinsdagen op kantoor te zijn.

Er is verder geen noodzaak tot het meenemen van je eigen broodtrommel, we lunchen graag samen. Ons kantoor is goed te bereiken met zowel de fiets, het openbaar vervoer als de auto.

Ben jij de loopbaancoach met specialisatie re-integratie die we zoeken?

Stuur dan voor 5 augustus je cv en motivatiebrief of -filmpje naar receptie@dijkenvanemmerik.nl t.a.v. Flores van Emmerik. Wil je eerst iets vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Flores via 020-6097700. Een assessment center maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.