Gratis loopbaanadvies tijdens de Week van de Loopbaan

14 September, 2017 11:13

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière en op zoek naar een nieuwe baan? Of ben je wel tevreden met je huidige werkplek, maar wil je leren meer energie te halen uit je baan? Tijdens de Week van de loopbaan krijg je de kans om loopbaanadvies te ontvangen van een ervaren loopbaancoach. Van 18 tot en met 24 september 2017 openen loopbaan professionals en jobcoaches hun deuren voor werknemers met een loopbaanvraag.

Sta eens stil bij je loopbaan

Denk jij wel eens na over de volgende vragen?

  • Zit ik bij mijn huidige werkgever wel op mijn plek?
  • Maakt mijn baan me gelukkig?
  • Geeft mijn werk me genoeg energie?
  • Neem ik niet te veel hooi op mijn vork?
  • Waar ligt mijn kracht op professioneel gebied?

De kans is groot dat je deze vragen over je werk nog nooit aan jezelf hebt gesteld. En dat is best vreemd: we werken namelijk het grootste deel van ons leven. Toch staan veel werknemers pas stil bij hun loopbaan als het te laat is, bijvoorbeeld na een burn-out. Dit is erg zonde, want je kunt dit soort problemen voorkomen door regelmatig stil te staan bij je werk. Vind je het lastig om kritisch naar je loopbaan te kijken? Dan kun je terecht bij een loopbaanprofessional, die samen met jou een antwoord zoekt op jouw loopbaanvraagstukken. Hij helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je niet vastloopt.

De Week van de Loopbaan

Tijdens de Week van de Loopbaan kun je gratis kennismaken met loopbaancoaches bij jou uit de buurt. Deze week wordt georganiseerd door Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. Deze organisatie zet zich in voor een goed loopbaanontwikkeling van werknemers in Nederland. Bij Noloc zijn ruim 3000 loopbaanprofessionals aangesloten die zich bezighouden met loopbaanadvies, jobcoaching, outplacement, beroepskeuze advies en re-integratie.

Arne Martens: ervaren loopbaancoach

Arne Martens is loopbaanadviseur bij Dijk & Van Emmerik en aangesloten bij Noloc. Ook hij stelt tijdens de Week van de Loopbaan zijn deur open voor werknemers. Werk je in de zorg? Dan kun je ook na de Week van De Loopbaan gratis loopbaanadvies ontvangen van een loopbaanadviseur. Via Sterk in je werk kun je het hele jaar terecht voor professioneel advies over je carrière. Voor meer informatie over de Week van de Loopbaan, kun je bellen met Arne via 020 609 7700.

< De 50-plusser op de arbeidsmarkt. Hoe staat het er anno 2018 voor? Over Het Nieuwe Werken >