Sterk in je werk

20 Juni, 2017 14:00

Persoonlijke loopbaan-adviesgesprekken – zonder enige kosten? Dat mogen wij uw medewerkers inderdaad tijdelijk aanbieden.

Tot aan het eind van dit jaar kunnen alle medewerkers binnen zorg en welzijn namelijk gratis advies krijgen over hun loopbaan. Dat is het gevolg van het landelijke initiatief ‘Sterk in je werk’, in het leven geroepen om zorgprofessionals van dienst te zijn met vragen over hun loopbaan. (Zie meer informatie op www.sterkinjewerk.nl)

Het gaat daarbij om wezenlijke vragen. Waar sta ik nu? Hoe kan ik omgaan met veranderingen? Kan en wil ik blijven werken in de zorg? Kan ik nog veranderen? Het zijn vragen die ook bij uw medewerkers kunnen spelen.

Door ‘Sterk in je werk’ kunnen wij uw medewerkers helpen om deze vragen te herkennen en te beantwoorden. Namens u, uiteraard. Als zij zich aanmelden via de website, volgt er een uitnodiging door Dijk & Van Emmerik. Wij werken al meer dan 20 jaar als loopbaanadviesbureau in de zorg en hebben twee ervaren coaches beschikbaar gesteld speciaal voor dit project. Er is per kandidaat ruimte voor drie gesprekken en enkele persoonlijkheidstests. Het traject dat wordt aangeboden door ‘Sterk in je werk’ is beperkt in omvang. Juist daarom is het belangrijk dat de medewerker een ervaren coach voor zich krijgt: de beschikbare tijd dient optimaal te worden gebruikt.

De regeling staat binnen de regio Kennemerland, Amstelland, Meerlanden open voor in totaal 235 medewerkers. Dit project is specifiek voor medewerkers in zorg en welzijn bedoeld. Wie het eerst komt, het eerst maalt. U kunt uw medewerkers gerust attenderen op de site. Heeft u zelf vragen, neem dan even contact op.

PS Normaal gesproken kosten dergelijke trajecten uiteraard geld – het bedrag kan fors oplopen naarmate er meer personeelsleden op gesprek komen. Nu dus tijdelijk niet: zowel voor uw medewerker als voor u als opdrachtgever worden alle kosten gedragen door deze regeling.

< Inspirerend: de creativiteit van countryzangeres Mary Gauthier Hoe meet je creativiteit? >

COMMENTS

Er zijn nog geen opmerkingen
COMMENT_LOGIN