Workshops

Een aantal keer per jaar organiseren wij workshops over uiteenlopende onderwerpen. Tijdens een workshop wordt kort wat theorie over het onderwerp besproken en ga je zelf en met anderen aan de slag. Ook krijg je praktisch toepasbare tips. Workshops geven ook de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Elke middag duurt van 14.00-16.00 en wordt informeel afgesloten.

Als je bij ons in begeleiding bent zijn deze middagen voor jou gratis toegankelijk. Ze vormen een goede aanvulling op de onderwerpen die in jouw individuele traject aan bod komen.

Ook als je niet bij Dijk & Van Emmerik in begeleiding bent ben je van harte welkom om een workshop bij te wonen. De kosten zijn € 75,00 exclusief 21% BTW. Alle workshops vinden plaats op ons kantoor op Derkinderenstraat 24, Amsterdam. Klik hier voor een routebeschrijving naar ons kantoor.

Data Workshops 2019/2020:

  • 3 september 2019: Presenteren met Impact
  • 12 november 2019: Solliciteren & Netwerken
  • 9 januari 2020: Zelfvertrouwen
  • 11 maart 2020: Vitaliteit

Meer tijd dan één middag?

Naast deze workshops zijn er ook diverse trainingen, deze vind je hier. Een training is bedoeld om in meerdere sessies (bestaande) vaardigheden (verder) te ontwikkelen. In een training leer je over de verschillende aspecten van het onderwerp. Ook tijdens een training ga je veel oefenen. Een training is dus breder, intensiever en mogelijk diepgaander dan een workshop.

Workshop

Activiteit waarbij deelnemers specifieke kennis meekrijgen over het onderwerp. Actieve deelname speelt een belangrijke rol. Theorie- en praktijkonderwijs vinden gelijktijdig plaats. Anders dan bij een lezing, waarbij deelnemers passief toeluisteren, wordt in een workshop de mogelijkheid tot intensieve discussie en het oefenen en verbeteren van vaardigheden gegeven, waarbij de workshopleider aanwezig is om bij te sturen en additionele informatie te geven. Een goede insteek, vinden wij!