9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Workshops

Workshop

Wat is een workshop eigenlijk? Het is een activiteit waarbij deelnemers specifieke kennis meekrijgen over het onderwerp. Actieve deelname speelt een belangrijke rol. Theorie- en praktijkonderwijs vinden gelijktijdig plaats. Anders dan bij een lezing, waarbij deelnemers passief toeluisteren, wordt in een workshop de mogelijkheid tot intensieve discussie en het oefenen en verbeteren van vaardigheden gegeven, waarbij de workshopleider aanwezig is om bij te sturen en additionele informatie te geven. Een goede insteek, vinden wij!

Een aantal keer per jaar organiseren wij workshops over uiteenlopende onderwerpen. Tijdens een workshop wordt kort wat theorie over het onderwerp besproken en ga je zelf en met anderen aan de slag. Ook krijg je praktisch toepasbare tips. Workshops geven ook de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.

Als je bij ons in begeleiding bent zijn deze workshops voor jou gratis toegankelijk. Ze vormen een goede aanvulling op de onderwerpen die in jouw individuele traject aan bod komen.

Ook als je niet bij Dijk & Van Emmerik in begeleiding bent ben je van harte welkom om een workshop bij te wonen. De kosten zijn € 75,00 exclusief 21% BTW. Alle workshops vinden plaats op ons kantoor op Derkinderenstraat 24, Amsterdam of online.

Workshops op maat

Naast bovengenoemde workshops voeren we met regelmaat workshops op maat uit. Dit … ook vaak op teamniveau en wij organiseren deze workshops zowel op locatie als online. Een greep uit de workshops:

Vitaliteit:  hoe vitaal ben je?

Hoe vol zit jouw batterij? Wat geeft en wat vreet energie bij jou? En hoe ga jij hiermee om? Wat brengt je uit balans, wat zijn belangrijke signalen dat je overbelast dreigt te raken? In deze workshop gaan aan de slag   met het vinden van de juiste balans. Je verlaat de workshop met concrete acties om je vitaliteit te verbeteren en te behouden.

Veerkracht: hoe veerkrachtig ben je?

Hoe lukt het jou om te gaan met tegenslagen? In deze workshop gaan we aan de slag met het omgaan met tegenslagen en veranderingen en leer je herkennen waar je wel én geen invloed op hebt en hoe je mee hier mee om kunt gaan. Je verlaat de workshop met concrete handvatten om veerkrachtig te blijven in onzekere tijden.

Mentale weerbaarheid: hoe weerbaar ben je?

Lukt het jou om uit je hoofd te komen en te stoppen met piekeren? In deze workshop gaan we aan de slag met het omgaan met moeilijke gedachten en gevoelens die soms opkomen en die jou in de weg kunnen staan. We gaan kijken hoe je uit je hoofd kunt komen en je kunt richten op het hier en nu. Je verlaat de workshop met concrete handvatten en oefeningen in het omgaan met gedachten en gevoelens.

Plezier in je werk : waar kom jij je bed voor uit?

Ga jij met plezier naar je werk en met energie weer naar huis? Of kun je wel wat meer of juist minder uitdaging gebruiken? In deze workshop krijg je inzicht in wat voor jou écht belangrijk is in je werk en wat voor jou nodig is om blij naar je werk te gaan.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een workshop? We stemmen de workshop graag af op jouw vragen en wensen en kunnen dan met een passend voorstel komen waarin je ook meer informatie krijgt over de prijzen en tijden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 020 609 7700 of stuur een e-mail naar info@dijkenvanemmerik.nl.