Samenwerking met CEREO


Bij Dijk & Van Emmerik zijn we trots op onze samenwerking met CEREO, het landelijk centrum voor loopbaanontwikkeling. Deze samenwerking stelt ons in staat om zowel regionaal, bovenregionaal als landelijk organisaties optimaal te bedienen.

Samen sterker met CEREO


Wij hebben de regionale kennis en kunde om medewerkers en organisaties in regio Amsterdam en Noord-Holland te begeleiden. Onze collega-loopbaanbureaus binnen het CEREO-netwerk bieden ditzelfde voor de overige regio’s in Nederland. Deze samenwerking maakt dat we voor landelijk en bovenregionaal georiënteerde organisaties een uniforme en hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden.

Onze inbreng als partner


Naast onze kennis van de regionale arbeidsmarkt brengen wij in trajecten onze expertise op het gebied van assessments en interventiekunde (teamcoaching) in en natuurlijk onze psychologische benadering. Verder hebben we specifieke ervaring in het begeleidden van internationale professionals en bieden we al onze diensten ook in het Engels aan.

Voordelen voor Dijk & Van Emmerik en onze klanten


Als aangesloten partner van CEREO profiteren wij van diverse landelijke diensten en expertise. Dit stelt ons in staat om onze dienstverlening verder te optimaliseren en uit te breiden. Een aantal voordelen:

  • Toegang tot een (nog) breder scala aan trainingen en workshops: deze versterken managementvaardigheden en zorgen voor persoonlijke groei van werknemers.
  • Effectieve oplossingen voor arbeidsvraagstukken: door gebruik te maken van de expertises van alle aangesloten loopbaanbureaus en vakspecialisten.
  • Toegang tot gekwalificeerde (management)trainers, adviseurs, arbeidsmediators en vertrouwenspersonen: dit verhoogt de kwaliteit en effectiviteit van onze dienstverlening.

Breed aanbod


CEREO helpt op landelijk niveau organisaties op het gebied van:

  • Werknemerselectie
  • Werknemersontwikkeling
  • Sociale Veiligheid
  • Verzuimpreventie
  • Re-integratie
  • Outplacement

Hoe werkt het?


Ben je een landelijk of bovenregionaal georiënteerde organisatie, dan leggen wij je aanvraag neer bij CEREO. Zij nemen de opdracht voor je in behandeling en zijn je eerste aanspreekpunt. Per loopbaan- of verzuimtraject wordt gekeken met welke partner je casemanager/verzuimspecialist en werknemer in contact wordt gebracht. Er wordt een vaste coach toegewezen.

Opdrachten die niet gelieerd zijn aan een partner worden vanuit het CEREO-hoofdkantoor in Rotterdam geregeld, zoals de managementtrainingen en de AD-onderzoeken. Doordat CEREO beschikt over een centrale administratie en klantenservice biedt het een uniforme hoogwaardige kwaliteit.

Meer weten?


Wil je meer weten over onze samenwerking met CEREO en hoe wij je kunnen helpen? Neem dan contact met op Flores van Emmerik.

Flores van Emmerik
Psycholoog NIP & directeur