Trainingen - informatie voor werkgevers


Een training is zeer geschikt als meerdere medewerkers in je organisatie dezelfde leervraag hebben. Bij Dijk & Van Emmerik bieden we verschillende incompany en online trainingen aan. Met deze maatwerk bedrijfstrainingen versterk je de verbondenheid tussen medewerkers en breng je de kennis en competenties van meerdere collega’s tegelijkertijd naar een hoger niveau.

De voordelen van bedrijfstrainingen


Een goede training zorgt ervoor dat je medewerkers beter gaan presteren. Samen trainen als team of als groep collega’s leidt niet alleen tot bewustwording, maar draagt ook bij aan hoe mensen communiceren en hoe ze hun functie uitvoeren. Grondige reflectie leidt tot duurzaam ander gedrag, waardoor werknemers en teams effectiever werken. Medewerkers zijn beter in staat het beste uit zichzelf te halen en ervaren zo ook meer voldoening en plezier in het werk.

Wanneer is een training geschikt?


Onze trainingen zijn geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Wanneer je dezelfde concrete ontwikkelbehoefte ziet bij verschillende werknemers is een incompanytraining ideaal. We leren een groep medewerkers vaardigheden aan of bieden procesbegeleiding/teamcoaching. Bijvoorbeeld met als doel om teamleden beter te laten samenwerken of om veranderprocessen te ondersteunen.

Verschillende grote(re) organisaties kiezen er daarnaast voor om onze trainingen doorlopend aan te bieden via hun digitale HR-portaal.

Soorten trainingen


Ons aanbod bestaat uit drie typen trainingen. Ten eerste is er de mogelijkheid om vanuit onze brede expertise een training volledig voor je organisatie op maat te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een aantal trainingen met vaste thema’s. Deze trainingen spitsen we altijd toe op de vraag en branche van jouw organisatie. Of ben je juist op zoek naar een korte, effectieve workshop die inspireert tot beter, gezonder en plezieriger werken? Met dit doel bieden we een derde type training aan: korte workshops en inspiratiesessies van een tot twee uur, aansluitend op de actualiteit.

Tarieven trainingen


De kosten voor een (incompany)training zijn afhankelijk van verschillende aspecten, zoals hoeveel medewerkers er deelnemen, de omvang van de training en wat er tijdens de training wordt behandeld. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bekijk ons aanbod hieronder.

Training volledig
op maat

Werknemers / Leidinggevenden
Maatwerk

We ontwikkelen een training voor het specifieke vraagstuk binnen je organisatie. Bijvoorbeeld op het gebied van teamcoaching, persoonlijke effectiviteit, leidinggeven en prestatieverhoging. Neem contact met ons op voor een offerte.

Training Verzuim- &
burn-outpreventie

Leidinggevenden & HR
Maatwerk

Deze training bied je als leidinggevende of HR-adviseur inzicht, verhoogt je kennis en draagt bij aan een effectieve aanspreekcultuur. Hierdoor voer je met meer gemak en durf verzuimgesprekken met je medewerkers.

Acceptance & Commitment Therapy (ACT) Training

Particulieren
€ 450 ,-

Dijk & Van Emmerik biedt een training ACT. Maak in een kleine groep kennis met deze effectieve, confronterende, maar vooral ook speelse methode. Ook in company beschikbaar voor organisaties, hiervoor geldt een maatwerktarief.

Vitaliteitsprogramma's
voor medewerkers

Teams/Werknemers
Maatwerk

Onze vitaliteitsprogramma’s bestaan uit drie onderdelen: een vitaliteitsscan, workshops en vitaliteitscoaching. Allen aangepast op de vraag en wensen van de organisatie en de medewerkers.

Korte workshops
voor medewerkers

Werknemers / Leidinggevenden
Maatwerk

Inspelend op de actualiteit ontwikkelden we een aantal korte workshops, seminars en inspiratiesessies. Medewerkers gaan op inspirerende wijze aan de slag met werk, resultaten en mentaal welzijn.

Hoe we een training ontwikkelen voor jouw organisatie


Bij het ontwerpen van een training of leerprogramma denken we goed na wat de randvoorwaarden voor een succesvolle training zijn in je organisatie. Wanneer voegt deze echt waarde toe, op de korte en lange termijn? En hoe willen we leren? Is er even afstand nodig van de werkomgeving en praktijk of is het juist goed om hier heel dicht op te zitten? En gaat het om verbinding en inzicht of om vaardigheden?

De stappen voorafgaand aan de training:

Oranje met roze bulletpoint cijfer 1

Intakegesprek


Onze adviseurs komen langs voor een gesprek om de vraag in kaart te brengen: hoe kunnen we het beste bijdragen aan jullie organisatie-doelstellingen? Is de interventie waar je aan denkt de juiste oplossing voor het vraagstuk waar jullie als organisatie, team of afdeling voor staan?

Oranje met roze bulletpoint cijfer 2

Voorstel


Vervolgens maken we een passend voorstel voor een training of reeks trainingen. Daarbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen, die van de organisatie, teamleden en/of collega’s, de huidige situatie en het beschikbare budget voor de training(en).

Oranje met roze bulletpoint cijfer 3

Maatwerktraining


We ontwerpen de training(sreeks) specifiek voor jouw organisatie of passen een training uit ons aanbod voor je aan, onder meer met praktijkvoorbeelden uit de sector en de thematiek die nu intern en extern speelt. De omvang van onze trainingen varieert: het kan gaan om een krachtige workshop van enkele uren tot een opleidingsprogramma van een half jaar.

Oranje met roze bulletpoint cijfer 4

Locatieafspraken


De training wordt meestal gegeven op locatie in je organisatie of (deels) online. Heeft je organisatie hiervoor geen geschikte ruimte? Het kan ook bij ons: het Dijk & Van Emmerik-kantoor in Amsterdam-West beschikt over diverse trainingsruimtes. Informeer naar de mogelijkheden.

De voordelen van Dijk & Van Emmerik

  • Een compact, betrokken team van NOLOC– en NIP-geregistreerde psycholoog-coaches en trainers.
  • Ruime kennis van en ervaring in alle fases van de HR-cyclus: van selectie, gezond werken en coaching en ontwikkeling tot herstel en offboarding.

Spreken met een specialist


Wil je meer informatie over onze trainingen of wil je een offerte aanvragen? We helpen je graag verder.

Esmee Verhagen
Psycholoog NIP en Directeur Training & Coaching