UWV Naar Werk


Ben je na een periode van ziekte of arbeidsongeschiktheid helemaal klaar om de arbeidsmarkt weer op te gaan, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een nieuwe baan? Dijk & Van Emmerik gaat samen met jou op zoek naar passend en duurzaam werk én helpt je met het sollicitatieproces.

Wat biedt een Naar Werk-traject?


Het Naar Werk-traject is bedoeld om een passende betaalde baan voor je te vinden. Solliciteren kan namelijk best een uitdaging zijn wanneer je er even uit bent geweest. We bieden je:

  • Coaching op maat: een persoonlijke en actieve invulling van je UWV-plan
  • Begeleiding naar werk door een ervaren, vaste coach
  • Beter inzicht in wat je wilt en kunt en een krachtige update van je sollicitatievaardigheden

Voor wie is het traject Naar Werk?


Het traject Naar Werk is een re-integratietraject voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG) of een ziektewetuitkering (ZW) van het UWV die weer aan het werk willen. Het kan een vervolg zijn op het Werkfit-traject, waarin je wordt klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Je kunt echter ook beginnen met Naar Werk zonder dat je mee hebt gedaan aan het Werkfit-traject.

Hoe ziet het Naar Werk-traject eruit?


Hoe het traject eruitziet, hangt voor een groot deel af van jouw mogelijkheden en wensen. Het uiteindelijke doel is om geschikt betaald werk voor je te vinden of je te helpen starten als zelfstandig ondernemer. Je krijgt een jobcoach die je helpt bij het vinden van de juiste vacatures en bij het sollicitatieproces. We maken bij Dijk & Van Emmerik het traject altijd voor jou op maat. Onderdelen van het traject kunnen zijn:

  • Het maken van een representatief cv
  • Het schrijven van goede sollicitatiebrieven
  • Het plaatsen van je cv op vacaturesites
  • Je LinkedIn-profiel inrichten
  • Sollicitatietraining – voor ‘live’ en online sollicitaties
  • Contact maken met geschikte werkgevers, netwerken

Waarom Dijk & Van Emmerik?


Dijk & Van Emmerik heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen van kandidaten die de arbeidsmarkt weer opgaan. Onze jobcoaches zijn NIP-geregistreerde psychologen en loopbaanbegeleiders geregistreerd bij NOLOC, die professioneel, deskundig maar vooral ook aanmoedigend en informeel te werk gaan. Zo werken we samen op een fijne manier naar het einddoel toe: leuk en duurzaam betaald werk voor jou!

Spreken met een specialist


Neem voor meer informatie over onze Naar Werk-trajecten gerust contact met ons op.

Annemieke Dekker
Loopbaan- en re-integratiecoach

Gerelateerde pagina’s

Alles over re-integratie


Alle informatie over onze trajecten: van de voordelen van externe begeleiding, de opbouw van de re-integratie tot opties en perspectieven voor jou als kandidaat.

UWV Werkfit maken


Een re-integratietraject voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering of een ziektewetuitkering, die wel de arbeidsmarkt op willen, maar daar nog niet klaar voor zijn.

UWV Modulaire trajecten


Als je voor je gevoel al te lang buiten de maatschappij staat om een Werkfit- of Naar werk-traject te gaan doen, dan helpen we je met een modulair re-integratietraject.