Trainingen - informatie voor werknemers


In onze online en incompanytrainingen leren medewerkers in groepsverband gelijktijdig nieuwe vaardigheden aan. De leerwensen van je team of de groep collega’s waarmee je de training volgt zijn het vertrekpunt voor de specifieke trainingsdoelen die we vooraf formuleren. We passen de training altijd aan op de branche en doelstellingen van je organisatie. Zo heb je in je eigen werkomgeving direct profijt van wat je leert.

Hoe ziet een training bij Dijk & Van Emmerik eruit?


De trainer van Dijk & Van Emmerik geeft de training op locatie in je organisatie of (deels) online. Beschikt jullie organisatie niet over een geschikte ruimte? Ons kantoor in Amsterdam-West heeft diverse trainingsruimtes: informeer naar de mogelijkheden. Onze trainingen hebben de volgende kenmerken:

Oranje met roze bulletpoint cijfer 1

Geïntegreerd in jouw context


Een training of leerprogramma van Dijk & Emmerik is altijd zoveel mogelijk geïntegreerd in jouw context (functie, organisatie en branche). Dit betekent dat de interventies, communicatie, praktijkvoorbeelden en tools bijdragen aan het doel dat jullie met de training willen bereiken.

Oranje met roze bulletpoint cijfer 2

Combinatie van instrumenten


Een training(sprogramma) bestaat uit een combinatie van bijeenkomsten op locatie, oefeningen en testen in een online leeromgeving en afstemmingsmomenten met groepsgenoten. Een mooi borgingsinstrument dat we regelmatig inzetten na een training is bijvoorbeeld intervisie.

Oranje met roze bulletpoint cijfer 3

Trainen doe je samen


Je traint altijd samen met collega’s uit je bedrijf of instelling. Dat kan je eigen team zijn of een groep collega’s van verschillende afdelingen met een overlap in taken, bijvoorbeeld alle leidinggevenden of verzorgenden van verschillende afdelingen. We weten dat leren een sociaal proces is en bouwen dan ook graag afstemmings- en leermomenten in met ‘buddy’s’ uit jouw groep.

Oranje met roze bulletpoint cijfer 4

De trainingsduur varieert


Onze trainers passen de omvang van trainingen aan het doel aan dat je organisatie met de training heeft. Onze korte workshops en inspiratiesessies duren een tot twee uur. De andere trainingen en workshops ontwerpen we deels of volledig op maat voor jouw organisatie. Het kan daarbij gaan om een workshop(reeks) van een paar uur tot een opleidingsprogramma van een half jaar.

Resultaat gegarandeerd


Onze trainer kijkt met de contactpersoon binnen je organisatie naar de precieze doelstellingen en maakt concrete afspraken over het resultaat. In het algemeen:

  • Brengen onze trainingen de competenties en kennis van jouw team of functiegroep naar een hoger niveau
  • Ontstaat er tijdens de training meer verbinding en betere communicatie tussen collega’s
  • Stimuleren de trainingen duurzame gedragsverandering
  • Laten we je anders kijken naar je werk en gedrag
  • Gaan deelnemers met nieuwe motivatie en inspiratie aan de slag

Soorten trainingen


We bieden drie soorten trainingen aan. Allereerst ontwikkelen we voor organisaties geheel voor hen op maat gemaakte trainingen over HR-gerelateerde onderwerpen. Ten tweede hebben we een vast aanbod van trainingen die we toespitsen op jouw sector en je bedrijf of instelling. Heeft je team, afdeling of projectgroep daarentegen juist behoefte aan een korte, maar motiverende training over een actueel onderwerp? We bieden als derde soort training ook een aantal korte workshops en inspiratiesessies van 60 -120 minuten aan. Ons aanbod:

Training volledig
op maat

Werknemers / Leidinggevenden
Maatwerk

We ontwikkelen een training voor het specifieke vraagstuk binnen je organisatie. Bijvoorbeeld op het gebied van teamcoaching, persoonlijke effectiviteit, leidinggeven en prestatieverhoging. Neem contact met ons op voor een offerte.

Training Verzuim- &
burn-outpreventie

Leidinggevenden & HR
Maatwerk

Deze training bied je als leidinggevende of HR-adviseur inzicht, verhoogt je kennis en draagt bij aan een effectieve aanspreekcultuur. Hierdoor voer je met meer gemak en durf verzuimgesprekken met je medewerkers.

Acceptance & Commitment Therapy (ACT) Training

Particulieren
€ 450 ,-

Dijk & Van Emmerik biedt een training ACT. Maak in een kleine groep kennis met deze effectieve, confronterende, maar vooral ook speelse methode. Ook in company beschikbaar voor organisaties, hiervoor geldt een maatwerktarief.

Vitaliteitsprogramma's
voor medewerkers

Teams/Werknemers
Maatwerk

Onze vitaliteitsprogramma’s bestaan uit drie onderdelen: een vitaliteitsscan, workshops en vitaliteitscoaching. Allen aangepast op de vraag en wensen van de organisatie en de medewerkers.

Korte workshops
voor medewerkers

Werknemers / Leidinggevenden
Maatwerk

Inspelend op de actualiteit ontwikkelden we een aantal korte workshops, seminars en inspiratiesessies. Medewerkers gaan op inspirerende wijze aan de slag met werk, resultaten en mentaal welzijn.

Wie betaalt de training?


Bedrijfstrainingen worden in de meeste gevallen vergoed door je werkgever. Je leidinggevende of HR-adviseur kan je hier meer over vertellen.

Onze trainers


Alle trainers van Dijk & Van Emmerik zijn arbeids- en organisatiepsycholoog en NIP-geregistreerd. In ons werk richten we ons niet alleen op klachten, maar juist ook op de kwaliteiten en mogelijkheden van medewerkers, organisaties en teams. Het doet ons goed mensen te helpen bij het vinden van oplossingen voor hun werkgerelateerde uitdagingen en hun werk en leven effectiever en plezieriger in te richten.

Spreken met een specialist


Heb je vragen over wat er allemaal mogelijk is in onze trainingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Esmee Verhagen
Psycholoog NIP en Directeur Training & Coaching