Sterk in je werk


Dijk & Van Emmerik participeert in het project Sterk in je Werk. Dit project biedt zorg- en welzijnsmedewerkers kosteloos de kans om hun loopbaan een nieuwe positieve impuls te geven. Je kunt ook deelnemen aan dit project als je nu nog niet in de zorg werkt, maar wel geïnteresseerd bent om in deze sector aan de slag te gaan.

Gratis loopbaanadvies


Verschillende loopbaancoaches uit het hele land helpen medewerkers uit de zorgsector om aan het werk te komen óf te blijven. Werk je momenteel in de zorg of zou je dat graag willen? Dan heb je de mogelijkheid om gratis gesprekken te voeren met onze loopbaancoaches. Zij kijken samen met jou naar wat je kunt en wilt.

Nieuwe stappen zetten

Ook helpen ze je om nieuwe stappen te zetten, bijvoorbeeld door het maken van een beroepentest, het vinden van een geschikte opleiding of door je tips te geven voor het updaten van je cv.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf!


Hoe een traject ‘Sterk in je werk’ werkt in anderhalve minuut.

Spreken met een specialist


Heb je interesse in werk in een andere sector dan de zorg, en wil je ook graag loopbaanbegeleiding?

Nataša Vučenić
Loopbaanbegeleider & re-integratiecoach

Gerelateerde pagina’s

Sollicitatiebegeleiding


Ben je actief op zoek naar een nieuwe baan en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Ga met een coach aan de slag met het hele proces van solliciteren.

Vitaliteitscoaching


Lijkt de waan van de dag soms de overhand te nemen in je werk? Onze vitaliteitscoaches helpen jou om blijvende stappen te zetten naar fijner en vitaler leven en werken.

Loopbaanbegeleiding


Wil jij een volgende stap zetten in je carrière, beter omgaan met druk of nieuwe uitdagingen aangaan? Onze ervaren en betrokken loopbaancoaches helpen je graag!