De vijf P’s van Dijk & Van Emmerik


Persoonlijk, Professioneel, Positief, Prikkelend en Psychologische arbeidsmarktexpertise. Dat zijn onze kernwaarden in een notendop. Ieder mens en elke situatie is anders. We werken daarom naast professioneel vooral ook persoonlijk en opbouwend. Alles wat onze arbeidspsychologen en coaches doen heeft een stevige basis in wetenschappelijk onderzoek en kennis van de arbeidsmarkt. En prikkelend? We laten je graag anders kijken, met humor en lichtheid waar mogelijk.

Passie voor mens en werk


Bij adviesbureau Dijk & Van Emmerik in Amsterdam werkt een creatief, deskundig en gedreven team iedere dag aan nieuwe oplossingen voor al jouw arbeidsvraagstukken of andere werkgerelateerde problemen. Hoe en waarom we dit doen? Daar vertellen we je alles over op onze teampagina.

Kom bij ons werken


Ben je op zoek naar een baan, stage of re-integratieplek? Lees over wat we onze medewerkers bieden, hoe het is om bij ons te werken en bekijk onze vacatures. Ook open sollicitaties zijn altijd welkom.

Wat klanten over ons zeggen


Overweeg je Dijk & Van Emmerik in te schakelen? Dan is het soms prettig om eerst te lezen hoe onze opdrachtgevers, kandidaten en cliënten onze ondersteuning ervaren.

Kennispartners en netwerk


We werken samen met verschillende kennisorganisaties en partners op het gebied van psychologie, ondernemerschap, onderzoek en coaching.

Vragen of kennismaken?


Neem contact met ons op, we staan je graag te woord!

Tiurlan Tobing
Officemanager en assessmentassistent