Mooi nieuws: Esmee Verhagen Directeur Training & Coaching Dijk & Van Emmerik


Per april 2024 neemt Esmee Verhagen binnen Dijk & Van Emmerik extra verantwoordelijkheden op zich en wordt zij Directeur Training & Coaching. In deze rol gaat zij onze dienstverlening op het gebied van training, coaching en teamontwikkeling verder ontwikkelen in samenwerking met onze opdrachtgevers. Daarnaast zal zij leiding geven aan de andere psychologen en coaches. Daarmee draagt zij bij aan de kwaliteit en verbinding in ons werk.

Datum

Leestijd

2 min

Type

Nieuwsbericht

Flores over Esmee


Flores van Emmerik: “Ik weet nog dat Esmee in 2017 startte bij Dijk & Van Emmerik. Zij wilde zich meer richten op haar vak als psycholoog. Inmiddels beheerst zij het werkveld van psychologie in werksituaties in volle breedte en weet zij enthousiasme en deskundigheid goed te combineren en over te brengen. Toen ik merkte dat er binnen Dijk & Van Emmerik plaats was voor een extra directielid, was ik dan ook verheugd dat Esmee deze plaats wil innemen.”

“Ik ben ervan overtuigd dat haar benoeming tot Directeur Training & Coaching niet alleen ons team, maar ook onze opdrachtgevers blij zal maken, gezien de vele positieve reacties van klanten en cliënten over Esmees betrokkenheid in de afgelopen jaren. En onze medewerkers nog deskundiger. Ikzelf blijf betrokken bij de groei en ontwikkeling binnen onze sector terwijl ik nu ook meer ruimte heb om strategische partnerschappen op te bouwen die Dijk & Van Emmeriks dienstverlening verder zullen versterken. Dus ook voor mij een nieuwe horizon en een mooie kans om samen met Esmee en het team onze visie op de toekomst van werkend Nederland vorm te geven.”

Een perfecte combinatie


Esmee: “Ik kijk ernaar uit om in deze nieuwe rol meer impact te kunnen maken op zowel de organisatie als onze opdrachtgevers. Deze functie biedt voor mij de perfecte combinatie van het uitoefenen van mijn vak en het meer overstijgend bezig zijn met ontwikkeling. Er vanuit deze rol aan bijdragen dat mijn collega’s werkplezier ervaren en blijven leren, vind ik inspirerend. Ik kijk terug op waardevolle gesprekken met Flores over het vormgeven van de gewenste verandering en ben blij met deze uitkomst. Ik verheug mij op de gesprekken met opdrachtgevers over onze programma’s en op de samenwerking met onze partner-experts.”

Groei


Deze stap past binnen de groeistrategie van Dijk & Van Emmerik. Door de uitbreiding van Esmees verantwoordelijkheden zijn we in staat meer klanten te bedienen en ons team te laten groeien. Wil je als opdrachtgever graag een keer met Esmee in gesprek? Dat kan, neem vrijblijvend contact op!

Team Dijk & Van Emmerik Psychologen, coaches & officemanagement