Wat klanten over ons zeggen


Overweeg je Dijk & Van Emmerik in te schakelen? Op deze pagina zijn onze opdrachtgevers, kandidaten en cliënten aan het woord over hoe ze onze ondersteuning ervaren hebben.

Ervaringen van cliënten & kandidaten


Onze cliënten, kandidaten en deelnemers geven ons een 9.2/10 op de onafhankelijke reviewsite klantervaringen.nl. Een aantal ervaringen:

 

Aangename verrassingen

“Voor mijn werk heb ik een assessment gedaan inclusief capaciteitentest. Het was een onwijs leuke dag. Het rapport was uitgebreid en helder geschreven. Ondanks dat er (voor mij aangename) verrassingen uitkwamen, klopte de persoonlijkheidsomschrijving zeer nauw.”

Wendy Peereboom, assessmentkandidaat bij Dijk & Van Emmerik

 

Vertrouwen voor de toekomst

“Een nieuwe start maken is een groot ding. Flores heeft mij op betrokken wijze gemotiveerd om te zoeken naar werk dat ik leuk vind en aankan. Met zijn aanstekelijke positiviteit bleef hij mij motiveren. Het resulteerde in een mooie nieuwe baan en vertrouwen voor de toekomst!”

Jasper, deed een outplacementtraject bij Dijk& Van Emmerik

 

Een mooie nieuwe baan en beter beeld van mezelf

“Een outplacementtraject is intensief. Je kijkt achterom naar wat je achterlaat, maar vooral vooruit naar waar je heen wilt. Flores heeft mij hierin op betrokken wijze bijgestaan. Hij nam twijfels weg en na ieder gesprek groeide mijn zelfvertrouwen. Dit traject heeft me naast een mooie nieuwe baan tevens een beter beeld over mezelf opgeleverd.”

Marcel Nagel, deed een outplacementtraject bij Dijk & Van Emmerik

 

Positief doorgaan

“Een 2e spoortraject is nooit fijn. Maar mede door Laura is het mij, ondanks dat het een moeilijk traject is, gelukt om positief en enthousiast door te gaan. Dank, dank.”

Cliënt re-integratie 2e spoor

 

Terug bij onszelf

“Esmee, bedankt dat je ons als team aanvoelde, met ons meedacht over onze cliënten en ons terugbracht bij onszelf.”

Deelnemer groepstraining vitaliteit

 

Meer ervaringen van cliënten en kandidaten lezen?

Ervaringen van onze opdrachtgevers


In evaluaties van onze werkfittrajecten voor het UWV scoren we gemiddeld een 8.6/10. De onderstaande reviews ontvingen we gevraagd en ongevraagd van de betreffende opdrachtgevers. Ze zijn met toestemming van de contactpersonen geplaatst.

De kracht van Dijk & van Emmerik


“Dijk & Van Emmerik heeft een breed aanbod op het gebied van re-integratie- en loopbaancoaching. Daardoor kunnen de trajecten goed worden afgestemd op de behoefte van de medewerker en ons als organisatie.

De kracht van Dijk & van Emmerik is dat ze de nadruk leggen op de sterke eigenschappen en competenties van mensen. Wij horen en zien terug dat deze aanpak een positieve boost geeft aan het zelfvertrouwen van medewerkers. Een win-win situatie!”

Paola van Thiel HR-adviseur SEIN

Vertrouwen en rust


“Wat een genoegen om (weer) met jullie samen te werken. Zo fijn dat alle afspraken steeds nagekomen worden. Het geeft vertrouwen en rust. Duizendmaal dank!”

Marjoleine Meijer P&O-adviseur ad interim Alkcare

Waardevolle trajecten


“Vanuit een van onze voorlopers maakten we al lang naar tevredenheid gebruik van spoor 2 re-integratie en individuele coaching van Dijk & Van Emmerik. Deze trajecten zijn altijd als zeer waardevol ontvangen. Toen we aan de slag wilden met verzuimtrainingen voor leidinggevenden vonden we in jullie bureau daarvoor ook een goede match!

Sterke punten van de begeleiding zijn de persoonlijke benadering, betrokkenheid en het meedenken. De trainers van de verzuimtrainingen zijn enthousiast en sluiten in de trainingen goed aan op onze branche. Ja, ik zou de diensten van Dijk & van Emmerik zeker aanbevelen.”

Dorien van der Zalm Coördinator Arbo & Vitaliteit iHub

Wordt klant


Ook een tevreden klant van ons worden? Bel of mail voor een vrijblijvende intake.

Tiurlan Tobing
Officemanager en assessmentassistent