Werken bij & vacatures


Het beste uit mensen en organisaties halen. Vanuit onze expertise, flexibel en met humor en lichtheid waar mogelijk. Dat is wat we het liefste doen en dat geldt natuurlijk ook voor onszelf. We vinden het belangrijk dat je in ons team kunt zijn wie je bent: er is plek voor wat jij meebrengt, jij wilt bijdragen en waar jij naartoe wilt. Een baan is immers zoveel meer dan werk en salaris alleen.

Leren & ontwikkelen


Werken bij Dijk & Van Emmerik is ook werken aan jezelf. Wij geloven: als mensen zichzelf goed kennen zijn zij in staat om bij te dragen aan organisaties en zichzelf verder te ontwikkelen. Dat betekent dat er voor iedere medewerker de mogelijkheid is om opleidingen te volgen of je op een andere manier te ontwikkelen.

Inclusieve arbeidsmarkt


Een arbeidsmarkt met kansen voor iedereen, ongeacht afkomst, etnische achtergrond, gender, leeftijd of seksuele voorkeur. Daar werken we onder meer aan met inclusieve assessments, interviewtrainingen, in onze Werk fit- en Naar werk-trajecten voor het UWV en met sollicitatiebegeleiding. Ook in ons team streven we naar een brede blik en diversiteit. Dit betekent: elkaar uitdagen om zonder vooroordelen te denken en te handelen. En voor iedere medewerker hetzelfde welkom bieden.

Werk-privébalans: practice what we preach


Dijk & Van Emmerik coacht medewerkers en organisaties vrijwel dagelijks in het vinden van een goed evenwicht tussen werk en privé, en we praktiseren wat we preken. We zorgen voor flexibele werktijden, voldoende ruimte voor verlof en vooral voor een prettige werksfeer waarin we alert zijn op elkaar en het bespreekbaar is als dingen even te veel zijn. Óf dat het juist gewenst is om een tandje bij te schakelen.

Vitaal aan de slag


“In mijn tijd bij D&VE werd ik me bewuster van hoe ik vitaal aan de slag blijf en hoe ik de weegschaal van draaglast en draagkracht in balans houd.”

Saskia de Ruijter Officemanager bij Dijk & Van Emmerik van 2018-2023

Arbeidsvoorwaarden & meer


Jij zet je iedere dag in om mensen gezond en met plezier aan het werk houden. In passend werk mét zelfkennis en een goede gebruiksaanwijzing. Daardoor blijven ook organisaties gezond en boeken zij resultaten. Jouw werk heeft zo niet alleen invloed op individuele medewerkers, maar ook op organisaties en de toekomst van Nederland. En ja, daar mag best een mooie beloning tegenover staan. In de eerste plaats natuurlijk met een goed salaris met duidelijke schalen, afhankelijk van je functie.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rij:

  • Direct een vast contract.
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget en veel mogelijkheden voor studie en training.
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Vakantiegeld van 8% naast je salaris.
  • Een individueel keuzebudget dat je kunt inzetten voor bv extra salaris of vrije dagen.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis of op een andere locatie te werken.
  • Een mooie pensioenregeling tegen een lage premie bij pensioenfonds ASR.
  • Intervisie met stimulerende collega’s.
  • Goed verzorgde lunches op kantoor.

Vacatures


We hebben op dit moment geen openstaande vacatures. Open sollicitaties zijn altijd welkom!

Solliciteren


Enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Tiurlan Tobing
Officemanager en assessmentassistent