9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

UWV Naar Werk

Ben je na een periode van ziekte of arbeidsongeschiktheid helemaal klaar om de arbeidsmarkt weer op te gaan, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een nieuwe baan? Dijk & Van Emmerik gaat samen met jou op zoek naar passend en duurzaam werk én helpt je met het sollicitatieproces. We bieden je:

  • Een Naar Werk-traject op maat
  • Begeleiding door een ervaren, vaste coach
  • Beter inzicht in wat je wilt en kunt
  • Een actieve aanpak
  • Een persoonlijke invulling van je UWV-plan

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 6097700 of receptie@dijkenvanemmerik.nl.

Bel 020 609 7700 Stuur een E-mail

Mede dankzij de support en coaching van mijn coach bereikte ik mijn doel om ervaringsdeskundige te worden. Irene gaf mij zelfvertrouwen en hielp me mijn zelfbeeld te ontwikkelen. Ben haar dankbaar! Zij is erg vriendelijk, capabel en een zeer lief en leuk mens. Verder een inspirerend ingerichte locatie! - Irada Guseinova

Voor wie is het traject Naar Werk?

Het traject Naar Werk is een re-integratietraject voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG) of een ziektewetuitkering (ZW) van het UWV die weer aan het werk willen. Het kan een vervolg zijn op het Werkfit-traject, waarin je wordt klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Het Naar Werk-traject is bedoeld om een passende betaalde baan voor je te vinden. Solliciteren kan namelijk best een uitdaging zijn wanneer je er even uit bent geweest. Je kunt ook beginnen met Naar Werk zonder dat je mee hebt gedaan aan het Werkfit-traject.

Hoe ziet het Naar Werk-traject eruit?

Hoe het traject eruitziet, hangt voor een groot deel af van jouw mogelijkheden en wensen. Het uiteindelijke doel is om geschikt betaald werk voor je te vinden of je te helpen starten als zelfstandig ondernemer. Je krijgt een jobcoach die je helpt bij het vinden van de juiste vacatures en bij het sollicitatieproces. We maken bij Dijk & Van Emmerik het traject altijd voor jou op maat. Onderdelen van het traject kunnen zijn:

  • Je LinkedIn-profiel inrichten
  • Sollicitatietraining – voor ‘live’ en online sollicitaties
  • Contact maken met geschikte werkgevers, netwerken

Waarom Dijk & Van Emmerik?

Dijk & Van Emmerik heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen van kandidaten die de arbeidsmarkt weer opgaan. Onze jobcoaches zijn NIP-gecertificeerd psychologen, die professioneel, deskundig maar vooral ook aanmoedigend en informeel te werk gaan. Zo werken we samen op een fijne manier naar het einddoel toe: leuk en duurzaam betaald werk voor jou!

Contact

Voor meer informatie over de Naar Werk-trajecten van Dijk & Van Emmerik kun je terecht bij Laura Lieve via 020 6097700 of receptie@dijkenvanemmerik.nl.

Bel 020 609 7700 Stuur een E-mail