9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Stress en frustratie

Stress en frustratie horen bij het leven en iedereen heeft er wel eens last van. Wanneer je echter voortdurend irritatie en gejaagdheid ervaart en je het gevoel hebt dat je structureel onder druk staat, dan is dit ongezond. De energie en de reserves van het lichaam raken uitgeput en er ontstaan klachten zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid, somberheid, emotionaliteit, verminderd incasseringsvermogen, moeite met concentreren, slaapproblemen en piekeren. Vaak bouwen deze klachten zich ongemerkt op. 

Psychologische coaching bij Dijk & Van Emmerik

De coaching door onze arbeids- en organisatiepsychologen is erop gericht om je beter met lastige situaties, gevoelens en emoties te leren omgaan. Je leert je stress tijdig te herkennen en aan te pakken, zodat jij je stevig en energiek blijft voelen. Je krijgt handvatten om zelf de regie te nemen om in balans te blijven. Dat doen we door te praten en samen naar patronen te kijken, maar ook met effectieve oefeningen.
                                                                                                                                                                                                        .
We richten een psychologisch coachingstraject altijd voor jou op maat in. Daarbij maken we gebruik van onder meer de volgende instrumenten en methoden:
  • ACT
  • Cognitieve gedragstherapie/RET
  • Voice dialogue
  • CSR-methodiek voor stress- en burn-out

Meer weten?

Op de pagina Psychologische coaching vind je meer informatie over onze trajecten, de intake en antwoorden op veelgestelde vragen. Je kunt voor meer informatie ook altijd per e-mail en telefonisch contact met ons opnemen. We staan je graag te woord!
                                                                                                                                                                                             .

Mail dijk & van emmerik Of bel direct 020 – 609 77 00