9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Vacature gesloten - Psycholoog Arbeid en Organisatie


Vacature gesloten


Dijk & Van Emmerik is per direct op zoek naar een ervaren en vooral gedreven psycholoog voor 24-32 uur in de week. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder.

Over ons

Onze slogan is 'passie voor mens en werk'. Alles wat we doen is er op gericht om de beste mensen, op hun best, op de beste plek te krijgen. Iedere dag zijn we bezig met oplossingen voor heel diverse arbeidsvraagstukken of andere werkgerelateerde uitdagingen van onze opdrachtgevers. Dijk & Van Emmerik biedt assessment centers, burn-outpreventie, coaching, re-integratiebegeleiding, outplacement en we geven trainingen en workshops. Alles op maat en met oog voor de wensen van de opdrachtgever en kandidaat.

Onze opdrachtgevers zijn vaak organisaties, van musea en zorginstellingen tot accountancy- en advocatenkantoren en MKB. Maar we helpen ook mensen die door het UWV via Werkfit- en Naar Werk-programma's worden aangemeld. Onze aanpak is professioneel maar persoonlijk, dit is iets wat onze opdrachtgevers en klanten zeer waarderen, blijkt steevast uit evaluaties.


Wat je doet

Als psycholoog:

 • Ben je in staat om onze dienstverlening op het gebied van bedrijfszorg, re-integratie, outplacement en assessments uit te voeren en te versterken.
 • Breng je mensen in beweging door middel van loopbaanbegeleiding en coaching.
 • Onderzoek je wat voor werk past bij mensen en help je hen dit werk ook te vinden.
 • Voer je assessment centers uit voor uiteenlopende vraagstukken.
 • Begeleid je mensen bij het zoeken naar een nieuwe baan na ontslag of ziekte.
 • Ga je er graag op uit om opdrachtgevers te vertellen wat we doen en hen enthousiast te maken voor onze oplossingen.

Kortom, een dynamische en veelzijdige baan waarin je de kans krijgt om op verschillende gebieden je expertise te laten zien en jezelf verder te ontwikkelen. Niet alleen coaching maar ook assessments.


Hier kom je terecht

Je werkt in een hecht en divers team waarin er ruimte is voor persoonlijke aandacht voor klanten, opdrachtgevers en natuurlijk voor jou. We hebben er plezier in om professioneel te werken en aan de hoogste standaarden te voldoen. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kunt bij ons je ervaring uitbouwen. Medewerkers krijgen vertrouwen en de sfeer is informeel. We lunchen graag samen!

Je werkt op ons hoofdkantoor in Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van station Amsterdam Lelylaan. Met de auto is het kantoor ook prima te bereiken; we zitten vlak naast de snelweg en hebben voldoende parkeergelegenheid op het terrein.


Jouw profiel

Je hebt een afgeronde masteropleiding psychologie (richting klinische psychologie of arbeid- en organisatiepsychologie). Een NIP-lidmaatschap en -registratie (registerpsycholoog A&O of A&G) is een pré. Wat we vragen is enige jaren ervaring en veel enthousiasme. Deze baan past in jouw ontwikkeling en je neemt zelf genoeg mee om bij Dijk & Van Emmerik een unieke factor te zijn.

Verder ben je creatief en ondernemend. Je ziet kansen en hebt altijd wel nieuwe ideeën. Daarnaast weet je wat Assessment Centers zijn en beschik je over de kennis en vaardigheden om die uit te voeren of de basiskennis om dit goed te leren. Als je wat minder ervaring hebt maar veel potentie hebt voor doorgroei binnen ons bedrijf, mag je natuurlijk ook solliciteren.


Vijf redenen

Waarom dit iets voor jou is

 • Omdat je een relevante masteropleiding psychologie hebt afgerond en een aantal jaar ervaring hebt als psycholoog.
 • Omdat je ervaring hebt met (een deel van) onze diensten.
 • Omdat je in staat bent onze doelen goed in beeld te houden, vlot de essentie van vraagstukken te herkennen en altijd kansen ziet om de diensten van Dijk & Van Emmerik onder de aandacht te brengen.
 • Omdat je affiniteit hebt met bedrijfszorg zonder liefhebber te zijn van protocollen.
 • Omdat je energie krijgt van creatieve oplossingen voor je cliënten, vooral als je hen helpt die zelf te bedenken.

Het gaat om een functie van 24-32 uur per week, waarbij je in ieder geval op de dinsdag op kantoor aanwezig bent.

Ben jij de psycholoog die we zoeken?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar receptie@dijkenvanemmerik.nl t.a.v. Flores van Emmerik. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Flores, 020 - 609 77 00. Een Assessment Center is onderdeel van de procedure. De sluitingsdatum is 22 juni 2022.