Vergoedingen loopbaanadvies

Wil je een ontwikkeltraject, vitaliteitstraining of loopbaancoaching bij ons volgen? Of wil je dit als werkgever aan je medewerkers bieden? Dit kan op een aantal manieren kosteloos of tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze pagina vind je een handig overzicht van de verschillende beschikbare vergoedingen, subsidies en financieringsopties. Meer weten? Bel of mail ons gerust.

Bel 020 609 7700 Stuur een E-mail

NL Leert Door 2021 (kosteloos)

Voor wie:

Iedereen die op dit moment behoefte heeft aan loopbaan-ontwikkeladvies.

Vanuit:

NL Leert Door is onderdeel van het crisisprogramma van de Nederlandse overheid. Doel: mensen ondersteunen die hun werk dreigen te verliezen (of al verloren hebben) en de overstap willen maken naar ander, kansrijk werk.

Focus:

In 3 - 4 sessies stellen we een persoonlijk ontwikkelplan met je op:
Waar sta je nu? Waar liggen kansen? Een persoonlijke arbeidsmarktscan maakt onderdeel uit van dit traject.

Aanmelden:

 Meld je nu aan bij Saskia of Kitty via receptie@dijkenvanemmerik.nl of 020 – 609 77 00. Vanaf 1 december kunnen wij je registreren voor de vergoeding. 
Update: helaas is het subsidieplafond van NL Leert Door 2021 bereikt. Dit betekent dat je je niet meer aan kunt melden voor deze vergoeding. 

Sterk in je werk (kosteloos)

Voor wie:

Mensen die de overstap overwegen naar de zorg- en welzijnssector óf daar al in werken en een loopbaan- of vitaliteitsvraag hebben.

Vanuit:

Sterk in je Werk is een initiatief van CNV en RegioPlus.

Focus:

In 3 sessies krijg je als potentiële overstapper helder: ben ik geschikt voor de zorg en zo ja hoe kom ik daar? Als zorg- en welzijnsprofessional kun je met de loopbaancoach onderzoeken hoe je je verder kunt ontwikkelen of hoe je vitaal kunt blijven in het werk wat je doet. Meer informatie op onze pagina Sterk in je werk.

Aanmelden:

 Je kunt je aanmelden via sterkinjewerk.nl

VitaalBedrijf (kosteloze start)

Voor wie:

Mkb-bedrijven en hun werknemers

Vanuit:

Dit programma is een initiatief van VNO-NCW, MKB-Nederland, de ministeries van Volksgezondheid en van Sociale Zaken en van de Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!

Focus:

Kosteloze vitaliteitsscan voor werkgevers en uitgebreide scans voor werknemers. Tevens gratis intakegesprek op basis van deze scans.

Aanmelden:

 Je kunt je aanmelden op vitaalbedrijf.info

Andere vergoedingen

Naast de landelijke subsidieregelingen zijn er ook nog andere opties voor (gedeeltelijke) vergoeding van trajecten.

Via het UWV (kosteloos)

Ontvang je een WW, WIA of WaJong uitkering? Ook het UWV heeft contracten met HR-adviesbureaus zoals Dijk & Van Emmerik; via deze weg kun je mogelijk een Naar Werk-traject volgen. Op deze pagina lees je meer over onze Naar Werk-trajecten.

Via een Opleidings- en Ontwikkelingsfonds

In veel branches zijn Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen (O&O-fondsen) actief. Ook deze fondsen hebben vaak regelingen voor loopbaanadviestrajecten. Bekijk de lijst van O&O-fondsen per branche en informeer naar de mogelijkheden.

Via je vakbond

Ben je aangesloten bij een vakbond? Er zijn vakbonden die trajecten als deze financieren; het loont de moeite om daar even contact over op te nemen met de servicedesk van jouw vakbond.

Gespreid betalen

Zijn er voor jou geen opties via de bovenstaande wegen? Dan is het goed om te weten dat Dijk & Van Emmerik gespreide betaling aanbiedt. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een maatwerkoplossing voor jou.

Bel 020 609 7700 Stuur een E-mail