9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Vergoedingen loopbaanadvies

Wil je een ontwikkeltraject, vitaliteitstraining of loopbaancoaching bij ons volgen? Of wil je dit als werkgever aan je medewerkers bieden? Dit kan op een aantal manieren kosteloos of tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze pagina vind je een handig overzicht van de verschillende beschikbare vergoedingen, subsidies en financieringsopties. Meer weten? Bel of mail ons gerust.

Bel 020 609 7700 Stuur een E-mail

Regeling Loopbaanadvies A+O fonds Rijk (kosteloos)

Voor wie:

Rijksmedewerkers die minimaal 3 jaar onafgebroken in dienst zijn van het rijk

Vanuit:

Het A+O fonds Rijk

Focus:

Via dit fonds kun je een loopbaanadvies aangaan zonder tussenkomst van je leidinggevende, zodat je zelf bepaalt wat je met het loopbaanadvies doet. Mogelijk houd je het voor jezelf en trek je je eigen plan, of je kaart het aan bij je jaarlijkse loopbaangesprek. Anonimiteit is in ieder geval verzekerd.

Met de regeling Loopbaanadvies ontvang je een vergoeding tot 1500 euro (inclusief btw) voor een loopbaanadvies.

Aanmelden:

 Je kunt je tot 31 december 2023 aanmelden via loopbaanadvies.aofondsrijk.nl 

Sterk in je werk (kosteloos)

Voor wie:

Mensen die de overstap overwegen naar de zorg- en welzijnssector óf daar al in werken en een loopbaan- of vitaliteitsvraag hebben.

Vanuit:

Sterk in je Werk is een initiatief van CNV en RegioPlus.

Focus:

Je krijgt in een persoonlijk gesprek met een loopbaancoach informatie over opleidingen, baankansen bij jou in de buurt, maar ook advies hoe je je werk in de zorg beter kunt organiseren. Sterk in je werk is onafhankelijk. Er wordt geen informatie gedeeld met werkgevers.

Aanmelden:

 Je kunt je aanmelden via sterkinjewerk.nl

VitaalBedrijf (kosteloze start)

Voor wie:

Mkb-bedrijven en hun werknemers

Vanuit:

Dit programma is een initiatief van VNO-NCW, MKB-Nederland, de ministeries van Volksgezondheid en van Sociale Zaken en van de Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!

Focus:

Kosteloze vitaliteitsscan voor werkgevers en uitgebreide scans voor werknemers. Tevens gratis intakegesprek op basis van deze scans.

Aanmelden:

 Je kunt je aanmelden op vitaalbedrijf.info

Andere vergoedingen

Naast de landelijke subsidieregelingen zijn er ook nog andere opties voor (gedeeltelijke) vergoeding van trajecten.

Via het UWV (kosteloos)

Ontvang je een WW, WIA of WaJong uitkering? Ook het UWV heeft contracten met HR-adviesbureaus zoals Dijk & Van Emmerik; via deze weg kun je mogelijk een Naar Werk-traject volgen. Op deze pagina lees je meer over onze Naar Werk-trajecten.

Via een Opleidings- en Ontwikkelingsfonds

In veel branches zijn Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen (O&O-fondsen) actief. Ook deze fondsen hebben vaak regelingen voor loopbaanadviestrajecten. Bekijk de lijst van O&O-fondsen per branche en informeer naar de mogelijkheden.

Via je vakbond

Ben je aangesloten bij een vakbond? Er zijn vakbonden die trajecten als deze financieren; het loont de moeite om daar even contact over op te nemen met de servicedesk van jouw vakbond.

Gespreid betalen

Zijn er voor jou geen opties via de bovenstaande wegen? Dan is het goed om te weten dat Dijk & Van Emmerik gespreide betaling aanbiedt. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een maatwerkoplossing voor jou.

Bel 020 609 7700 Stuur een E-mail