Vergoedingen loopbaanadvies

Als je een ontwikkeltraject of loopbaancoaching bij ons wilt volgen zijn daarvoor verschillende vergoedingen en financieringsopties beschikbaar. Op deze pagina vind je hiervan een handig overzicht.

Sterk in je werk

Overweeg je een overstap naar de zorg- en welzijnssector of werk je daar al? Dan kun je via het project Sterk in je Werk kosteloos een aantal loopbaanadviesgesprekken voeren met een professionele jobcoach. Kijk op de pagina Sterk in je werk voor meer informatie.

Via je werkgever of het UWV

Bij veel grotere organisaties is er budget voor (externe) loopbaantrajecten. Informeer bij je HR-adviseur naar de mogelijkheden. Ook het UWV heeft contracten met HR-adviesbureaus zoals Dijk & Van Emmerik; via deze weg kun je mogelijk een Naar Werk-traject volgen. Op deze pagina lees je meer over onze Naar Werk-trajecten.

Via de vakbond

Ben je aangesloten bij een vakbond? Er zijn vakbonden die trajecten als deze financieren; het loont de moeite om daar even contact over op te nemen met de servicedesk van jouw vakbond.

Via een Opleidings- en Ontwikkelingsfonds

In veel branches zijn Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen (O&O-fondsen) actief. Ook deze fondsen hebben vaak regelingen voor loopbaanadviestrajecten. Bekijk de lijst van O&O-fondsen per branche en informeer naar de mogelijkheden.

NL Leert Door 2021

De overheid maakte voor 2020 in het crisisprogramma NL Leert Door € 50 miljoen vrij voor ontwikkeladvies, om- en bijscholing. Doel: mensen ondersteunen die hun werk dreigen te verliezen (of al verloren hebben) en de overstap willen maken naar ander, kansrijk werk. Iedereen die dat nodig heeft, kon er een beroep op doen. Inmiddels is het maximaal aantal adviezen van deze regeling voor 2020 bereikt. Je kunt je dus op dit moment niet meer aanmelden voor gratis ontwikkeladvies via de NL Leert Door regeling.

Gezien de grote vraag in 2020, is wel al aangekondigd dat er voor 2021 nieuw budget beschikbaar komt voor loopbaanbegeleiding. We houden je op de hoogte!

Gespreid betalen

Zijn er voor jou geen opties via de bovenstaande wegen? Dan is het goed om te weten dat Dijk & Van Emmerik gespreide betaling aanbiedt. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een maatwerkoplossing voor jou.

Bel 020 609 7700 Stuur een E-mail