Belangrijk bericht dienstverlening Dijk & Van Emmerik

17 Maart, 2020 07:30

Net als de rest van het land richten ook wij onze dienstverlening de komende drie weken anders in vanwege het COVID-19 coronavirus. Natuurlijk proberen we onze adviesgesprekken, begeleidingen en assessments zo goed mogelijk door te laten gaan. Daarbij beperken we echter de face-to-face-contacten zoveel als mogelijk. Dit om de verspreiding van het virus in te dammen en om de veiligheid van onze medewerkers en cliënten te beschermen.

Afspraken

Per afspraak beoordelen we samen met jou als opdrachtgever of cliënt of deze (video)telefonisch kan.

Assessment Centers

Assessments kunnen kandidaten deels thuis doen (o.a. online testen), maar sommige onderdelen kunnen echt alleen bij ons op kantoor, zoals rollenspellen. Wij zullen daarbij zoveel mogelijk afstand bewaren. Ook volgen we momenteel strikt de hygiëneregels van het RIVM. Als één van de betrokkenen verkoudheidsklachten heeft, verzetten of annuleren we uiteraard de afspraak.

Maatregelen RIVM & GGD

We houden de berichtgeving van het RIVM en de GGD goed in de gaten. Waar van toepassing passen we onze dienstverlening direct aan op geadviseerde maatregelen.

Alvast dank voor je begrip en wij wensen iedereen veel sterkte toe in deze roerige tijden!

Met vriendelijke groet,
Het Dijk & Van Emmerik-team

< Invloed uitoefenen op de zaken waar we wél grip op hebben Studiekeuze-stress? Maak van je tussenjaar het nuttigste jaar ooit! >