9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Checklist Overgangsvriendelijke Organisatie

18 Oktober, 2022 11:00

Download 'm hier.Kerngezonde vrouwen die zich ziekmelden. Dat klinkt tegenstrijdig en dat ís ook zo. Onderzoek van o.a. het TNO, CBS en RIVM laat zien dat ruim de helft van de werkende vrouwen in de overgang vanwege overgangsklachten beperkingen ervaart in hun werk. Van deze groep bespreekt minder dan de helft (48%) deze klachten op het werk. Dit terwijl vrouwen die veel last hebben van overgangsklachten zich vaker ziek melden, langer nodig hebben om te herstellen na een werkdag, en minder productief zijn.

Maar dat hoeft niet zo te zijn. Er is een hoop wat je als werkgever kunt doen om vrouwen in deze fase te ondersteunen. De onderstaande downloads kunnen je daarbij helpen.

Slideshow Overgang en Werk

Checklist Overgangsvriendelijke Organisatie

Meer weten? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie en medewerkers kunnen betekenen? Bezoek de rest van onze site of bel ons op 020 - 609 77 00. Of mail naar receptie@dijkenvanemmerik.nl. We staan je graag te woord.

< Nieuw werk vinden? Vergroot je zichtbaarheid op LinkedIn Nieuwe baan = limited edition sneakers: wat werkgevers allemaal doen om werknemers aan te trekken - maar werkt het ook? >