9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Dijk & Van Emmerik opent vestiging in Roelofarendsveen

12 Januari, 2019 08:00

PERSBERICHT

Per 15 januari 2019 opent HR-adviesbureau Dijk & Van Emmerik zijn nieuwe kantoor in Roelofarendsveen. Dit is de tweede vestiging naast het huidige kantoor in Amsterdam. Dijk & Van Emmerik is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met personeelszaken. Zo is er expertise op het gebied van assessments voor selectie en ontwikkeling, het opstellen van HR-beleid en psychologische begeleiding van medewerkers. Er werken gediplomeerde adviseurs, trainers en coaches die grotendeels ook NIP-geregistreerd arbeids- en organisatiepsycholoog zijn. Met de nieuwe vestiging richt de onderneming zich op de Leidse regio en de regio Duin- en Bollenstreek.

Directeur Flores van Emmerik:

“De laatste jaren is bij allerlei instanties en bedrijven steeds meer behoefte aan advies op het gebied van HR. Dat gaat van ondersteuning bij het opstellen van een personeelsbeleid tot activiteiten als outplacement, het uitvoeren van assessment, psychologische begeleiding van medewerkers en coaching in loopbaanprocessen. Dijk & Van Emmerik kan opdrachtgevers op al deze gebieden expertise bieden. Met wel steeds dezelfde contactpersoon als aanspreekpunt. Juist die persoonlijke benadering onderscheidt ons van veel grote spelers in de markt.” 

Maar het belangrijkste verschil met andere HR-bureaus heeft met de inhoud te maken. Van Emmerik:

“De kennis en ervaring van onze medewerkers is van dusdanig niveau dat we een hoge kwaliteit kunnen leveren: mensen in beweging brengen, wetenschappelijk onderbouwde inzichten bieden, respectvolle, onpartijdige oplossingen creëren met liefde voor het proces. Bij ons is de inhoud van en de diepgang in de dienstverlening een constant speerpunt. En de klant merkt het verschil."

De vestiging in Roelofarendsveen is per 15 januari open. Het adres is De Lasso-Zuid 15 en Dijk & Van Emmerik is te bereiken op het algemene telefoonnummer: 020 - 609 7700.

 

 

< In 6 stappen naar duurzame inzetbaarheid op maat Kosteloos loopbaantraject voor 45-plussers >