9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Diversiteit proloog

2 Augustus, 2007 09:59

Het is zomer en bovendien vakantietijd. Of je bent al weg geweest of je gaat binnenkort op reis. Ver weg, dichtbij als het maar ergens anders is dan thuis. Pas dan heb je het echte vakantiegevoel. Het opsnuiven van onbekende geuren, het zien van andere kleuren en het eten van uitheemse gerechten maakt ons meestal blij. We zijn nieuwsgierig, ontdekken nieuwe dingen en beleven alles net iets intenser dan thuis. Met andere woorden; we zoeken de diversiteit op!

Weer thuis, terug in het gewone leven gaat onze blik weer op normaal. We doen onze vaste dingen volgens vaste patronen en zijn daar geheel tevreden mee. We doen bij dezelfde winkels boodschappen, zien onze vaste vrienden, eten bij de bekende adresjes, lopen de wekelijkse rondjes in het park en gaan naar ons werk. Zouden we het eigenlijk wel merken als we oogkleppen opgezet kregen?

Het zou toch leuk zijn als we thuis net zo open zouden staan voor het nieuwe en onbekende als op reis. Om dit te bereiken gaan wij op zoek naar diversiteit in eigen land. Welke interessante zaken zijn er allemaal te ontdekken op het gebied van diversiteit en werk? De komende periode kun je dan ook regelmatig een weblog verwachten omtrent dit thema. Laat je verrassen en ontdek zelf welke onderwerpen allemaal aan bod zullen komen. Of stuur een mail voor een suggestie op dit terrein.

< De 50-plusser op de arbeidsmarkt. Hoe staat het er anno 2018 voor? Website >