9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Onze corona-maatregelen

20 December, 2021 17:52

Het is je vast niet ontgaan: de maatregelen rondom het coronavirus zijn aangescherpt. Bij Dijk & Van Emmerik houden we ons aan de regels en daarom voeren wij (vanaf heden) afspraken weer veel op afstand uit. Natuurlijk gaan onze adviesgesprekken, begeleidingen en assessments gewoon door. Daarbij beperken we echter de face-to-face-contacten zoveel als mogelijk. Dit om de veiligheid van onze medewerkers en cliënten te beschermen.

Afspraken

Per afspraak beoordelen we samen met jou als opdrachtgever of cliënt of deze (video)telefonisch kan. Geef hierin je voorkeur aan en wij informeren je over hoe we de afspraak inrichten.

Assessment Centers

Onze assessments kunnen momenteel volledig online afgenomen worden. Hoe dit in zijn werk gaat, kun je lezen op onze pagina over online assessments. Vaak kiezen kandidaten voor een combinatie van het thuis maken van opdrachten en enkele onderdelen bij op ons kantoor.

Maatregelen op locatie

Mocht het om bepaalde redenen niet mogelijk zijn om een afspraak op afstand uit te voeren, dan nodigen we je uit op ons kantoor in Amsterdam. Op ons kantoor volgen we de richtlijnen opgesteld door de Rijksoverheid. Heb je op, of vlak voor de dag van je afspraak last van gezondheidsklachten? Neem dan contact met ons op via 020-6097700 of receptie@dijkenvanemmerik.nl.

Tot slot

Zeker met de verschuivingen die de coronacrisis momenteel veroorzaakt op de arbeidsmarkt is het van belang Nederland mentaal fit en aan het werk te houden – of te krijgen. We zijn daarom voortdurend op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening zo goed mogelijk, of misschien zelfs beter, voort te zetten. Kortom, dezelfde dienstverlening en kwaliteit die je van ons gewend bent, maar in een iets andere vorm.

Met vriendelijke groet,
Het Dijk & Van Emmerik-team

< Nieuw werk vinden? Vergroot je zichtbaarheid op LinkedIn Geen titel is goed genoeg >