Project EERSTE-DAG

9 Mei, 2012 10:47

Kandidaten die een begeleiding hebben afgerond mogen mee werken aan een bijzonder, naar wij hopen, positief project. Dit heet het project ‘Eerste dag’. Dit houdt in dat de kandidaat op de eerste dag, na afronding van de begeleiding, een foto neemt met een korte omschrijving van wat we zien op de foto, wat staat voor wat zij hebben bereikt met de begeleiding.  Hoe staan zij anders in het leven nu ze aan hun loopbaan en/of persoonlijke ontwikkeling hebben gewerkt? De omschrijving mag maximaal 50 woorden bevatten en korter mag uiteraard ook. We hopen dat de foto voor de kandidaat zelf kan werken als reminder om bezig te blijven met zijn/haar ontwikkeling en daarnaast is het leuk om anderen hiermee te inspireren. Enkele recente reacties hebben wij hier geplaatst.

Kandidaat coaching + training zelfvertrouwen:
Bij Dijk & Van Emmerik leerde ik m’n doemgedachten opzij zetten, dát gaf me het (zelf)vertrouwen om mijn baan op te zeggen en fulltime freelancer te worden. Als tekstredacteur werk ik altijd met bestaande inhoud; niet zo gek dus dat ik voor ‘project eerste dag’ andervrouws liedtekst heb bewerkt! ;)

 

 

 

Kandidaat outplacementtraject:
De coaching van Flores en Irene heeft ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen in mijzelf kon solliciteren naar een nieuwe baan. Nu heb ik een nieuwe baan en kan mijn energie weer aanwenden voor verdieping van mijn visie. Hierbij zijn leren en spelen mijn belangrijkste waarden. Bedankt!

< De 50-plusser op de arbeidsmarkt. Hoe staat het er anno 2018 voor? Flexplekken >