9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Week van de loopbaan: loopbaanadvies voor iedereen!

4 Juni, 2019 11:10

Van 16 tot en met 21 september 2019 is het weer de landelijke week van de loopbaan. Ook wij openen dan onze deuren voor alle werkenden, werkzoekenden én werkgevers. Laat je gratis en vrijblijvend adviseren over een succesvolle aanpak op de arbeidsmarkt.

Loopbaanbegeleiding: meer dan ‘hulp als je zonder baan zit’

Veel mensen denken bij loopbaanadvies vooral aan hulp bij het zoeken naar werk, bijvoorbeeld bij een reorganisatie. Dat doen we als HR-adviesbureau natuurlijk ook, maar ons loopbaanadvies reikt veel verder dan dat. Vragen waar wij jou als werkende, werkzoekende of werkgever bij kunnen helpen zijn onder meer:

Werkenden:

 • Ik zou wel iets heel anders willen. Hoe onderzoek ik dat?
 • Mijn werk bestaat over een aantal jaar waarschijnlijk niet meer. Wat zijn mijn opties?
 • Ik wil eigenlijk zelfstandig ondernemer worden. Wanneer zet ik deze stap?
 • Ik voel me vaak zó gestrest op het werk. Hoe ga ik om met de drukte?

Werkzoekenden:

 • Wat is voor mij een goede sollicitatiestrategie?
 • Zijn er voor mij baan- of opleidingsopties waar ik zelf niet aan heb gedacht?
 • Hoe maak ik als vijftigplusser de beste kans op de arbeidsmarkt?
 • Ik kom door zenuwen slecht uit mijn woorden in sollicitatiegesprekken. Wat kan ik doen?

Werkgevers:

 • Hoe houd ik mijn medewerkers vitaal?
 • Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gesprekscycli?
 • Hoe voldoe aan de eisen van het UWV voor mijn langdurig zieke medewerker?

Meld je aan!

Meld je aan voor gratis advies in de week van de loopbaan via: noloc.nl/wvl. Kies op dit platform voor onze adviseur Arne Martens:

Arne Martens

Graag tot ziens van 16 t/m 21 september!
Team D&VE

 

< Ondernemer, voorkom paniek in de tent Stop met sorry zeggen! >