Loopbaanbegeleiding - informatie voor werkgevers


Binnen iedere organisatie liggen kansen om de match tussen werkgever en werknemer te verbeteren. Met loopbaanbegeleiding zorgen we ervoor dat jouw werknemers hun talenten en capaciteiten optimaal benutten. Gemotiveerd blijven levert niet alleen beter werk op voor je medewerker, maar ook voor jou als werkgever. Daarnaast kan loopbaanbegeleiding worden ingezet als onderdeel van outplacement en bij problemen, zoals werkstress of conflicten.

Voordelen loopbaanbegeleiding voor werkgevers


Bij loopbaanbegeleiding staat de medewerker centraal. Maar ook de werkgever kan veel baat hebben bij het aanbieden van loopbaanbegeleiding. De belangrijkste voordelen:

  • Gemotiveerde, betrokken werknemers presteren bovengemiddeld.
  • Werknemers krijgen beter inzicht in hun kwaliteiten en leren hun talenten nog beter in te zetten voor de organisatie.
  • Zelfs als er niet direct concreet iets verandert, stijgt de tevredenheid. Medewerkers ontwikkelen namelijk nieuwe manieren om met uitdagingen om te gaan en voelen zich gehoord en gesteund.
  • Je krijgt als werkgever beter inzicht in de toegevoegde waarde van je medewerkers. Maar ook in wat hen eventueel tegenhoudt in hun ontwikkeling en hoe je ze daarbij kunt ondersteunen.
  • Werknemers worden pro-actiever en spreken sneller hun leidinggevende aan wanneer er iets niet goed loopt op het werk. Zo kun je meedenken en houd je talent binnen boord.

Hoe ziet een traject loopbaanbegeleiding eruit?


Op basis van de intake met je medewerker stellen we een persoonlijk plan en offerte op. We hanteren een minimumaantal van drie gesprekken, zodat de coaching voldoende impact heeft. Het gemiddelde ligt rond de zes sessies. In de coaching werken we onder meer met diverse bewezen methoden, testen en een werkboek. We bieden loopbaanbegeleiding aan op individuele en op groepsbasis. De training Expeditie Loopbaan is bijvoorbeeld ontwikkeld voor een groep werknemers van verschillende organisaties. Deze training geeft inzicht in alle persoonlijke interesses en mogelijkheden, maar met de energie van een groep gelijkgestemden.

Tarief loopbaanbegeleiding


Voor loopbaanbegeleiding hanteren we het onderstaande uurtarief. Dit tarief is inclusief eventuele testen, apps, werkboek en natuurlijk de gesprekken.

Loopbaanbegeleiding
per uur
Inclusief testen
€ 162 ,-
Offerte aanvragen

Spreken met een specialist


Heb je interesse om deze begeleiding aan te bieden aan je medewerkers? Neem contact op voor een vrijblijvende intake.

Annemieke Dekker
Loopbaan- en re-integratiecoach