9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Kosten outplacement

Elke persoon en iedere situatie is anders, en daarom biedt Dijk & Van Emmerik maatwerkoplossingen aan op het gebied van outplacement. Dit houdt in dat de prijs van een outplacement per persoon en per situatie verschilt. Wel hanteren wij een basistarief, afhankelijk van de duur van het outplacementtraject.

Duur outplacementtraject

Kosten outplacement

6 maanden € 3.250,-
9 maanden € 4.875,-
12 maanden € 6.500,-

 

Deze kosten zijn inclusief tests en exclusief btw. De tarieven kunnen hoger of lager uitvallen afhankelijk van de intensiteit van de begeleiding.

Een outplacementtraject op maat

De uiteindelijke kosten van jouw outplacementtraject kunnen afwijken van het basistarief. Dit komt omdat wij precies kijken naar wat jij als kandidaat nodig hebt en aan de hand daarvan een outplacementtraject voor je samenstellen. Wij bieden verschillende instrumenten aan die jou kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe baan, zoals:

De uiteindelijke prijs van jouw persoonlijke outplacementtraject is afhankelijk van de aspecten die we wel of niet toevoegen en van de uiteindelijk duur van het outplacementtraject.

Transitievergoeding

Over het algemeen wordt outplacement vergoed door je werkgever. In sommige gevallen wordt er echter een eigen bijdrage gevraagd van jou als werknemer. Hiervoor kun je als werknemer je transitievergoeding inzetten. Iedere werknemer die langer dan twee jaar in dienst is van een organisatie, heeft recht op zo’n transitievergoeding. Deze vergoeding mag je gebruiken in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Contact met Dijk & Van Emmerik

Wil je een outplacementtraject op maat laten maken door onze professionals? Neem dan contact met ons op via 020 609 7700 of via het contactformulier. Je kunt ook kijken op de pagina met veelgestelde vragen over outplacement.