9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Aimen Bayoumi

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in menselijk gedrag. De keuze voor de opleiding psychologie was dan ook een logische. Tijdens mijn studie Psychologie kwam ik er achter dat de wetenschappelijke kant van werk, en dan vooral de relatie tussen mensen en hun werk, mij erg aansprak. Ik werd enthousiast van vragen als ‘hoe kun je voorspellen of iemand goed zal functioneren’ en ‘wat maakt dat mensen gelukkig zijn met hun werk’. Na het afronden van mijn bacheloropleiding heb ik de masteropleidingen Klinische Neuropsychologie en Arbeids- en Organisatiepsychologie gevolgd. Verder heb ik de basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie afgerond.

Wat mij bij Dijk & Van Emmerik zo aansprak was de diversiteit aan diensten die wij aanbieden en hoe daarin de verschillende aspecten van de (arbeids- en organisatie)psychologie terug komen. Denk hierbij aan coaching, psychologische begeleiding, re-integratiebegeleiding en assessment centers.

Het op maat opstellen van een assessment center en een uitgebreid rapport schrijven waar zowel kandidaat als opdrachtgever wat aan hebben, is iets waar ik veel energie van krijg. Daarnaast help ik mensen graag ontdekken wat hun talenten en ambities zijn. Door mijn ervaring als recruiter kan ik in het kader van een re-integratie- of outplacementtraject kandidaten goed ondersteunen bij het sollicitatieproces, of het nu gaat om een volledige sollicitatietraining of om meer praktische zaken zoals het opstellen van een cv en sollicitatiebrief.

Ik werk op dit moment 32 uur per week, want ook ik moet natuurlijk de balans tussen mijn werk en privé bewaren. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Daarnaast houd ik mij bezig met van alles rondom voetbal: voetbal kijken, coachen en uiteraard zelf voetballen. Wie weet kan ik in de toekomst een D&VE voetbalteam bij elkaar krijgen!