Ons team


Wat drijft onze teamleden en wat vinden we belangrijk in de ondersteuning van werknemers, kandidaten en werkgevers? Onze arbeids- en organisatiepsychologen, loopbaan- en re-integratiecoaches en officemanagers stellen zich graag aan je voor.

Flores van Emmerik, directeur en organisatiepsycholoog bij HR Adviesbureau Dijk & Van Emmerik

Flores van Emmerik


Ik vind het fijn als mensen het werk vinden dat zij willen hebben. Of hun werk beter doen doordat ze mentaal sterker zijn geworden. En werkgevers maak ik graag blij door ze een helder advies te geven over een persoon (assessment center) of afdeling.

Lees meer
Esmee Verhagen, Psycholoog en Directeur Training & Coaching bij HR Adviesbureau Dijk & Van Emmerik

Esmee Verhagen


Ik ben Esmee Verhagen, psycholoog NIP, trainer en lichaamsgericht coach (verbonden aan CSR, centrum voor stress & veerkracht). In coaching met mij leer je jezelf en je patronen beter kennen. We werken samen aan jouw herstel en/of ontwikkeling naar een voor jou gewenst resultaat.

Lees meer
Nataša Vučenić re-integratie- en loopbaancoach bij HR Adviesbureau Dijk & Van Emmerik

Nataša Vučenić


Hoi! Leuk dat je informatie komt opzoeken over ons team bij Dijk & Van Emmerik en over mij. Ik ben Nataša. Bij Dijk & Van Emmerik begeleid ik sinds 2017 mensen met loopbaanvraagstukken, tweede spoor en diverse projecten/trajecten voor het UWV.

Lees meer
Julia Emmer, psycholoog en trainer bij Dijk & Van Emmerik.

Julia Emmer


Mijn naam is Julia Emmer, psycholoog NIP, en al vroeg wist ik: over de mens raak je nooit uitgeleerd. Ik vind het belangrijk ieder gesprek en traject mijn nieuwsgierigheid en open blik optimaal te benutten. Nuance en scherpte zijn wat mij betreft essentieel voor het begrijpen én voor het doorbreken van situaties.

Lees meer
Bas Schiebaan, organisatieadviseur en executive coach bij HR Adviesbureau Dijk & Van Emmerik

Bas Schiebaan


Mijn naam is Bas Schiebaan, organisatieadviseur en executive coach bij Dijk & Van Emmerik. Als je anders kijkt naar hetzelfde, zie je nieuwe mogelijkheden. Ik laat je als MT-, bestuurs- of RvT-lid graag anders kijken en help je tot werkbare oplossingen te komen. Voor jou, en voor je collega’s.

Lees meer
Annemieke Dekker, Loopbaan- en re-integratiecoach bij HR Adviesbureau Dijk & Van Emmerik

Annemieke Dekker


Mijn naam is Annemieke Dekker, loopbaanbegeleider en re-integratiecoach. Sinds juni 2023 maak ik deel uit van het bevlogen team van Dijk & Van Emmerik. Ik verzorg trajecten op het gebied van spoor twee, outplacement en loopbaancoaching. Op deze pagina vertel ik hoe en waarom ik dit doe.

Lees meer
Jacqueline Libert, psycholoog, coach en mindfulness trainer bij HR Adviesbureau Dijk & Van Emmerik

Jacqueline Libert


Ik ben Jacqueline Libert, psycholoog, coach en mindfulnesstrainer bij Dijk & Van Emmerik. Ik help je graag om jezelf beter te leren kennen en erachter te komen wat voor jou echt belangrijk is.

Lees meer
Lorena Flores, psycholoog bij HR Adviesbureau Dijk & Van Emmerik

Lorena Flores


Hello, I’m Lorena, an organizational psychologist originally from Chile. Two years ago, I relocated to the beautiful Netherlands, where I have been actively supporting the international community in various capacities. As part of my role at Dijk and Van Emmerik, I am dedicated to providing support to internationals in their workplace.

Lees meer

Bianca van Overmeeren


Mijn naam is Bianca van Overmeeren en ik ben ecopsycholoog. Binnen ons team houd ik me bezig met assessment centers, loopbaancoaching, trainingen en re-integratietrajecten. In een wereld die steeds sneller lijkt te draaien, kun je druk en onrust ervaren. Dit leidt steeds vaker tot een hoge werkdruk, burn-out, eenzaamheid, somberheid en een gebrek aan zingeving.

Lees meer
Tiurlan Tobing, officemanager bij HR Adviesbureau Dijk & Van Emmerik

Tiurlan Tobing


Ik ben Tiurlan Tobing, officemanager en assessment-assistent bij Dijk & Van Emmerik. Binnen dit hechte team ben ik, samen met mijn collega Maxime, de zogenaamde ‘spin in het web’, duizendpoot en regel ik verschillende zaken binnen ons kantoor.

Lees meer
Maxime van Putten, officemanager en assessmentassistent bij Dijk & Van Emmerik

Maxime van Putten


Mijn naam is Maxime en ik ben werkzaam als officemanager bij Dijk en Van Emmerik. Ik krijg er energie van als geen dag hetzelfde is en ik tegelijkertijd mensen kan ontzorgen.

Lees meer