9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Casper Hoorn

"Ik ben Casper Hoorn, arbeids- en organisatiepsycholoog, en begeleid, coach en train al ruim 16 jaar studenten, talenten, leidinggevenden en professionals in hun ontwikkeling. Van jongs af aan ben ik gefascineerd in de werkende mens. Hoe kan iemand geluk vinden in zijn baan?

Met veel passie help ik organisaties en medewerkers hun kwaliteiten en drijfveren te ontdekken en te realiseren. Ik doe dat aan de ene kant op een pragmatische, doelgerichte en oplossingsgerichte manier, aan de andere kant heb ik oog voor de onderstroom in de persoon of de organisatie waar iemand werkt. In ons werk wordt er voortdurend gevraagd onszelf aan te passen en te voldoen aan de verwachtingen, soms raken we hierdoor verwijderd van wie we zijn en waar we goed in zijn. Het is een hele kunst dicht bij jezelf te blijven en tegelijkertijd te voldoen aan de vele verwachtingen van je omgeving.

In mijn trajecten staan vertrouwen en openheid centraal, samen bepalen we de agenda. Ik geloof dat het helpt om regelmatig op een andere manier naar je eigen vraag te kijken, vaak gebruik ik hiervoor humor, speelsheid en uitdaging."