9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Kitty van der Ploeg

‘’Ik help u graag!’’

 

Aangenaam! Sinds februari 2020 ben ik, naast Saskia de Ruijter, officemanager bij Dijk & Van Emmerik. Vaak werk ik op dinsdag, woensdag en donderdag.

Mijn taken zijn divers en eigenlijk komt het erop neer dat ik bezig ben om veel binnen Dijk & Van Emmerik in goede banen te leiden. Het ene moment ondersteun ik een assessment kandidaat, het volgende moment werk ik administratie weg en het andere moment plan ik afspraken en workshops. Ontzettend leuk vind ik het dat mijn werkzaamheden zo afwisselend zijn. Ook mijn contact met cliënten en opdrachtgevers vind ik fijn. Mensen ondersteunen geeft mij voldoening en dat mijn werkzaamheden zo divers zijn houd mij scherp.

Naast mijn werk bij Dijk & Van Emmerik studeer ik psychologie. Erg interessant vind ik het om alvast stukjes mee te krijgen over arbeids-en organisatiepsychologie. Voor mijn werk bij Dijk & Van Emmerik werkte ik in de gezondheidszorg en had ik coördinerende functies. Deze ervaringen probeer ik hier goed te gebruiken.

Belangrijk vind ik het dat iemand zich welkom voelt bij Dijk & Van Emmerik en ik doe graag mijn best om u een warm welkom te geven. Bij binnenkomst maak ik in ieder geval een lekkere kop koffie of thee voor u!