9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Laura Lieve

Ik ben Laura en sinds 2018 werk ik als psycholoog NIP en adviseur bij Dijk & Van Emmerik. Tijdens mijn master Arbeid & Organisatiepsychologie en in mijn werk heb ik veel geleerd over het psychologische aspect rondom gezondheid en werk, werving en selectie en menselijk gedrag in organisaties. De interactie tussen ons als persoon en werk is er een die continu in verandering is, wat verschillende uitdagingen met zich mee kan brengen. Hoe wij hierbij kunnen adviseren en helpen is een mooie en interessante rol.

Ik geloof dat iedere organisatie en iedere medewerker baat heeft bij gezond en gelukkig kunnen werken. Ook ik heb ervaren wat ik belangrijk vind in werk en wat mij motiveert. Bij Dijk & Van Emmerik is dat onder andere de veelzijdigheid in het werk, het contact met zowel cliënten als werkgevers en mensen weer op weg kunnen helpen.

Het doet me goed om mensen weer op weg te helpen.

Bij Dijk & Van Emmerik houd ik me met name bezig met re-integratiebegeleiding, Assessment Centers en loopbaanbegeleiding. Ook ben ik als loopbaancoach en projectcoördinator betrokken bij het ‘sterk in je werk’-project. Dit project biedt zorg- en welzijnsmedewerkers kosteloos de kans om aan de slag te gaan met hun loopbaan- of vitaliteitsvraag. Ik heb de master Arbeid & Organisatiepsychologie afgerond en ik heb opleidingen gevolgd in Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en Co-active coaching.