9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Perfectionisme en hoge eisen

Als je een perfectionistisch karakter hebt, dan heb je vaak het idee dat je absoluut perfect moet zijn in alles wat je doet. Zo niet, dan ben je ontzettend tekortgeschoten. Ten koste van alles wil je voldoen aan je eigen hoge eisen en de (vermeende) hoge verwachtingen van anderen. Je bent vooral gericht op het verbeteren van wat er nog niet goed genoeg ging. Aan de ene kant en je blij met je hoge streefniveau: je bereikt er veel door. Maar aan anderzijds wil je af van de druk die je steeds voelt en de ontevredenheid die je vaak ervaart.

Psychologische coaching

Gelukkig kan het ook anders! Onze arbeids- en organisatiepsychologen leren je graag hoe jij jezelf kunt uitdagen en inspireren zonder dat je de lat te hoog legt voor jezelf. In de coaching krijg je handvatten om kritisch te kijken naar je eigen doelen, zodat je bewust keuzes kunt maken. Je ziet weer in wat echt belangrijk voor je is en wat bijzaken zijn. Daarvoor maken we gebruik van diverse methoden en technieken, zoals:

Meer weten?

Neem voor een intake of meer informatie contact met ons op via de onderstaande knoppen. Ook op de pagina Psychologische coaching vind je veel informatie over onze werkwijze, psychologen en antwoorden op veelgestelde vragen.
.

Mail receptie@dijkenvanemmerik.nl Of bel direct 020 – 609 77 00