9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Prijzen

Als opdrachtgever wil je graag weten waar je aan toe bent. Daarom maken we de kosten inzichtelijk op onze website. Om het overzichtelijk te maken, zetten we alle prijzen van onze assessments, outplacement, re-integratietrainingen en coaching voor je op een rij. Zo kom je als werkgever ook in financieel opzicht niet voor verrassingen te staan.

Uiteindelijk maken we een offerte op maat, daarom kan het tarief soms afwijken van het prijsoverzicht. Heb je vragen over de prijs van een van de trajecten, of is er iets onduidelijk? Neem dan telefonisch contact met ons op, we vertellen je hier graag meer over.

020 609 7700

Alle prijzen in de onderstaande tabellen gelden vanaf 1 januari 2023 en zijn exclusief btw.

Gratis intakegesprek

Voorafgaand aan de trajecten die we bieden, maken we graag eerst kennis met je tijdens een gratis intakegesprek. Hierbij kijken we wat we precies voor je kunnen betekenen. Naar aanleiding van dit gesprek bieden we je een voorstel op maat aan.

Prijzen assessments

De kosten van een assessment hangen af van het soort assessment dat je kiest. We maken assessments volledig op maat, zodat er altijd een aansluit op je wensen. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een video-opname, een speciaal assessment voor zzp’ers of een assessment op zaterdag.

Soort assessment Tarief (exclusief btw)
Competentieassessment € 1.565,-
Assessment Center € 1.885,-
Assessment Center op zaterdag € 2.425,-
Executive assessment € 2.425,-
Loopbaanassessment € 1.350,-

Prijzen outplacement

Ook voor outplacement geldt dat de prijzen afhankelijk zijn van het maatwerk dat we bieden. Wel kun je hierbij uitgaan van de onderstaande basistarieven aan de hand van de duur van het outplacementtraject. Deze kosten zijn inclusief de tests die aan bod komen. Afhankelijk van de intensiviteit van de begeleiding kan het tarief hoger of lager uitvallen.

Duur van de outplacement Tarief (exclusief btw)
6 maanden € 3.250,-
9 maanden € 4.875,-
12 maanden € 6.500,-

Prijzen re-integratie

Voor re-integratie hanteren we, net als voor outplacement, basistarieven naar gelang de duur van de re-integratie. Deze tarieven zijn inclusief eventuele tests en geven een beeld van de kosten; we maken graag een offerte op maat.

Duur van de re-integratie Tarief (exclusief btw)
6 maanden € 3.250,-
9 maanden € 4.875,-
12 maanden € 6.500,-

Prijzen begeleiding en coaching

Bij Dijk & Van Emmerik verzorgen we ook psychologische coaching en individuele coaching. Begeleiding en coaching hebben geen vanafprijs. We werken hierbij met een uurtarief. Hieronder vind je de prijzen.

Begeleiding en coaching Vanaf prijs
Psychologische coaching € 162,- per uur
Lichaamsgerichte coaching € 162,- per uur
Wachttijdoverbrugging ggz € 162,- per uur
Junior coaching € 136,- per uur
Senior coaching € 162,- per uur
Executive coaching € 210,- per uur
Loopbaanbegeleiding € 162,- per uur
Loopbaanadvies (via Sterk in je Werk) Gratis
Assertiviteit (individueel training/coaching)  € 162,- per uur

Prijzen trainingen

De meeste trainingen die we geven, zijn maatwerk. Op basis van je wensen en behoeften stellen we een offerte op, zodat de training altijd relevant is en deelnemers de opgedane kennis efficiënt kunnen toepassen. Lees meer over onze trainingen.

Training Vanaf prijs
Verzuimmanagement Offerte op maat
Zelfvertrouwen Offerte op maat
Vitaliteit Offerte op maat
Veerkracht Offerte op maat
Mentale weerbaarheid Offerte op maat
Plezier in je werk Offerte op maat

* De workshops vitaliteit, veerkracht, mentale weerbaarheid en plezier in je werk bieden we ook online aan. Tevens kunnen deze workshops in teamverband worden georganiseerd.

Beroepskeuzeonderzoek

Tarief (exclusief btw)
Beroepskeuzeonderzoek € 1.350

Bekijk ook de pagina over de beroepskeuzetest.

Meer weten

Ben je nieuwsgierig naar onze trajecten of programma’s? Of wil je graag meer informatie over onze trajecten op maat? Met ons contactformulier krijg je snel antwoord op je vragen. We zijn ook telefonisch bereikbaar of per e-mail via receptie@dijkenvanemmerik.nl.

020 609 7700