9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Sollicitatievaardigheden: netwerken en social media

Netwerken is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het sollicitatieproces. Als je wilt leren hoe je voor jouw situatie en passend bij jouw stijl een goed netwerkgesprek kunt voeren, bezoek dan onze workshop.

Je krijgt uitgelegd wat netwerken is, wat het voor jou kan betekenen en welke vormen er allemaal zijn. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden van social media voor solliciteren. Hoe presenteer je jezelf en hoe maak je optimaal gebruik van social media bij het zoeken van een baan? Zoals altijd bij de workshops van Dijk & Van Emmerik krijg je theorie, maar gaan we ook veel oefenen. We sluiten de workshop altijd af met een borrel met alle deelnemers, dus door te komen ben je al goed bezig!

Informeer via receptie@dijkenvanemmerik.nl naar de eerstvolgende datum waarop de workshop plaatsvindt.

Als je bij ons in begeleiding bent zijn deze middagen voor jou gratis toegankelijk. Ook als je niet bij Dijk & Van Emmerik in begeleiding bent, ben je natuurlijk van harte welkom. De prijs van de workshop vind je hier.

Vragen of meteen aanmelden?

Meld je aan via onderstaand formulier of stuur ons een e-mail!

‘Solliciteren kan altijd’

Wij bieden je het hele jaar door de mogelijkheid om te leren solliciteren met onze doorlopende (groeps-)training. De training bestaat uit zes modules waarin je je sollicitatievaardigheden (verder) kunt ontwikkelen. Je kunt alle modules volgen, maar ook alleen die modules kiezen waar jij het meest van kunt leren. Meer informatie vind je op de pagina van de (groeps-)training Solliciteren kan altijd.


Organisatie:
Naam:*
Functie:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:
Email:*
Opmerking:
Hoe kunnen wij u helpen:

Mijn interesse gaat uit naar de volgende diensten: