9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Zelfvertrouwen

Van zelfvertrouwen en positiviteit kun je eigenlijk altijd nog wel wat meer gebruiken. Uit onderzoek blijkt zelfs dat zelfvertrouwen positieve resultaten heeft voor het huishoudboekje. Maar het gaat niet altijd om geld: positief denken is gewoon fijner om te doen dan negatief naar zaken kijken.

Iedereen is weleens onzeker. Onzekerheid kan betrekking hebben op je zelfbeeld maar ook op de keuzes die je maakt of de manier waarop je in het leven staat. Zelfvertrouwen geeft ons de mogelijkheid om ons leven te leiden op de manier waarop je dat zou willen in plaats van te handelen naar verplichtingen en verwachtingen.

Als jij wel een extra boost kunt gebruiken, kun je bij onze workshop leren wat 200 jaar psychologie aan direct toepasbare methoden heeft ontwikkeld om je manier van denken te veranderen. Algemeen doel van de workshop is het onderzoeken en vergroten van zelfvertrouwen. We gaan aan de slag met leren positiever te denken, minder te piekeren/twijfelen, minder waarde te hechten aan wat anderen vinden en leren keuzes te maken op basis van eigen kracht en overtuiging.

De mensen die denken dat dit niet in één middag kan, worden natuurlijk speciaal welkom geheten door de trainer.

Informeer via receptie@dijkenvanemmerik.nl naar de eerstvolgende datum waarop de workshop plaatsvindt.. 
De prijs van de workshop vind je hier. Wil je niet langer wachten en eerder met dit thema aan de slag? Neem dan contact op met ons kantoor via 020-6097700 of stuur een mail.

Vragen of meteen aanmelden?

Meld je aan via onderstaand formulier of stuur ons een e-mail!


Organisatie:
Naam:*
Functie:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:
Email:*
Opmerking:
Hoe kunnen wij u helpen:

Mijn interesse gaat uit naar de volgende diensten: