9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Leve het tweede leven!

Leve het tweede leven! Tien verhalen, tien karakters, tien nieuwe levens.

Op ons weblog hebben wij de laatste tijd interviews geplaatst van mensen die hun leven radicaal omgooiden om zo dichter bij zichzelf te komen. De mensen die hun persoonlijke verhaal deelden, stonden op enig moment in hun leven allemaal op een kruispunt – een moment dat ze zichzelf de vraag moest stellen: Blijf ik doen wat ik deed? Of gooi ik het over een andere boeg? De hoofdpersonen lieten zich in deze keuze leiden door een persoonlijke eigenschap, die hen bracht naar hun nieuwe leven. Wat kunnen we leren van deze personen? Geïnspireerd door hun verhalen schreven wij een motivatie voor het versterken van deze eigenschap, aangevuld met tips en oefeningen over hoe jij dat zou kunnen doen. Zo leren we hoe uit gewone mensenlevens bijzondere lessen te halen zijn.

Dit inspiratieboekje is inmiddels uitgegeven.

 omslag voorkant

 

 

 

 

 

 

Wil je een bestelling plaatsen? Vul dan je gegevens in onderstaand formulier in, dan sturen wij het boek met factuur naar je toe. Het boekje kost € 12,50. 


Bestelling

Aantal*
Unieke code
Cadeautje? Wijk pakken het graag voor je in en zorgen dat het zonder factuur verzonden wordt. De kosten hiervoor zijn € 1,00 per boek. Wil je gebruik maken van de cadeauservice? Geef dit dan hier aan. Wij nemen dan contact met je op.

Totalen

Factuurgegevens

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
Naam (t.a.v.)*
Adres*
Postcode*
Plaats*
E-mail*

Bezorgadres (indien afwijkend):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):
Naam (t.a.v.):
Adres
Postcode
Plaats